LEGO® Super Mario - extrem de interactiv si distractiv

Ati cumparat  LEGO® Super Mario pentru copii? O idee minunata, insa stiu cei mici, oare,  cine este Mario ? Nu credem ca exista adult care sa nu se fi jucat Super Mario in copilarie. Haideti sa le explicam si copiilor cam cum sta treaba. Mario este un personaj iconic, mic de statura, cu salopeta albastra, mustata neagra si palarie rosie pe cap care avea de indeplinit diverse misiuni. Fratele sau, Luigi, este celalat personaj din joc si este inalt, cu salopeta verde. 

Cum ar fi oare sa poti crea o intreaga lume Super Mario din LEGO®? Noi credem ca ar fi o idee foarte cool. Recomandat copiilor peste 6 ani, jocul este extrem de interactive si totodata distractiv. Puteti recrea impreuna cu cei mici scene din faimosul joc cu ajutorul pieselor de construit. Asadar, puteti pleca in aventuri alaturi de Luigi sau puteti sa construiti casa lui Mario ori fortareata pazita. 

Va sfatuim sa va incepeti aventura in minunata lume Mario cu setul de baza, acesta fiind singurul set care il contine pe eroul nimicitor Goomba. Distractia poate sa continue apoi cu Atacul lui Boomer Bill, setul de extindere Casa lui Mario si Yoshi, Vanatoarea de comori a lui Toad si setul de extindere Batalia de la Castelul lui Bowser unde o lupta crancena se va da astfel incat abilitatile de razboinic ale lui Mario vor trebui folosite din plin pentru a invinge inamicul. 

Puteti trece la urmatorul nivel si anume, aventura in universul lui Luigi unde puteti alege ca set de inceput, setul de baza Aventurile lui Luigi ,iar mai apoi construiti cu setul de extindere Intrarea la Luigis Man. Dupa ce v-ati familiarizat cu cei doi, puteti imbina personajele din seturile Mario si Luigi si va puteti crea propriile povesti si aventuri. Nimic nu poate sta in calea imaginatiei debordante pe care o au copiii asa ca va sfatuim sa construiti alaturi de ei si sa ii incurajati sa transforme jocul intr-unul interactiv si plin si de surprize. 

Stiti care este, de fapt, cea mai mare surpiza care vine odata cu achizitionarea jocului LEGO® Super Mario? Faptul ca seturile de baza vin insotite de figurina LEGO® Mario™ care este alimentata cu baterii si care ofera o experienta extrem de interactiva in care jucatorii primesc recompense pentru creativitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia gratuita LEGO® Mario™ unde veti gasi instructiuni de constructie, idei de joc precum si multe alte provocari.

Fiti pregatiti sa descoperiti un mod nou de a va juca cu Lego. Noi l-am testat si suntem tare incantati de acest joc. Voi sunteti curiosi sa vedeti cum este ? Asteptam sa ne impartasiti experienta voastra !