Lucruri necesare pentru gradinita

Gradinita a inceput si probabil ati cumparat deja cele necesare fiecarui nou inceput de an scolar insa, suntem siguri ca nu ati epuizat chiar tot ce era trecut pe lista. Ne-am gandit la ce anume au nevoie copiii de gradinita, am pus cap la cap ideile si iata lista care ne-a iesit.

Pentru ca activitatea cea mai populara pe care toti micutii o fac cu placere este coloratul, credem ca este necesar sa aveti mereu cutia de rezerva plina. Ce sa contina? Creioane colorate clasice, creioane cerate, carioci. Niciodata nu sunt suficiente. Puteti adauga pe lista si notite adezive, banda adeziva, banda corectoare, agende. Toate intra la categoria rechizite necesare inceputului de gradinita.

Foarfece si lipici pentru cei mici. Placerea de a decupa si de a lipi este atat de mare incat veti vedea cum lipiciul se va epuiza imediat iar foarfecele se vor toci probabil sau se vor rataci. Stim cum pot disparea in neant parca, cele mai folosite lucruri ale copiilor.

Nelipsitul ghiozdan. Ideal este sa aveti cel putin unul pentru ca se pot intampla accidente, se pot murdari sau poate sunt zile in care aveti mai multe lucuri de pus in el si zile in care aveti mai putine. Doua ghiozdane cu dimensiuni diferite si eventual modele diferite sunt necesare. In felul acesta nu veti sta stresati daca unul din ele pateste vreun accident. Mereu veti avea o rezerva.

Cu ce ne imbracam azi? Vesnica intrebare pentru care este dificil sa gasim raspunul, uneori. Trebuie sa fiti inarmati cu hainute pentru toate tipurile de vreme si...gusturi. Stim cat de pretentiosi pot fi cei mici! La fel si cand vine vorba de alegerea incaltamintei. V-am pregatit o selectie minunata de hainute si incaltaminte care vor fi pe placul tuturor, chiar si al celor mai mofturosi pitici.

Incaltamintea de interior este un must have. Optati pentru modele speciale, cu talpa antiderapanta pentru a fi siguri ca evitati eventualele accidente ce pot intampla. Exista o gramada de modele din care puteti alege.

Daca am bifat rechizitele, ghiozdanul, hainele, incaltamintea sa nu uitam de pachetelul pe care cei mici trebuie sa il ia in fiecare zi la gradinita. Fie ca vorbim de un mic dejun sau o gustare sau pranz, trebuie sa aveti grija in ce anume depozitati si transportati alimentele. Niste caserole vesel colorate sigur ii vor indemna pe copii sa manance. Alegeti modele pe care cei mici sa le poata deschide singuri, fara ajutorul doamnei educatoare. Noua ne plac mult seturile cu Paw Patrol si Hot Wheels.
Sticlele de apa sunt o achizitie la fel de importanta precum caserolele. Alegeti un model prevazut cu capac de inchidere sigur pentru pentru a preveni scurgerea lichidului.

Stiti ce altceva mai este important sa cumparati inainte de inceperea gradinitei? Etichete. Si nu doar pentru caiete ci pentru orice: hainute, ghiozdan, recipiente de mancare, jacheta. Cu ajutorul etichetelor totul este mai simplu. Gata cu obiectele incurcate!

Voi ce ati avut pe lista pentru inceputul gradinitei? Ce ati cumparat? Sunt achizitii pe care le-ati facut insa nu v-au ajutat? Asteptam cu nerabdare raspunsurile voastre.