Noriel Plush Interactive sau plusuri cu viata pentru copilul tau

Nu este niciun secret ca cei mici adora jucariile de plus. Pana la urma, cum sa nu le iubesti? La o prima vedere, ele reprezinta companioni minunati pentru copii, insa daca vom privi dincolo de asta, rolul lor este mult mai important, chiar vital, in dezvoltarea micutilor. Si pentru ca Noriel stie asta, are o surpriza pentru parinti si pitici si anume o gama de plusuri cu viata, in exclusivitate. Cum adica cu viata? Ei bine, da. Ele sunt interactive si stiu sa faca o gramada de lucruri ce ii vor incanta pe cei mici si ii vor uimi pe parinti prin functionalitatile lor. Hai sa le descoperi si sa pornesti alaturi de ele intr-o calatorie magica in lumea cu imaginatie!

Care este cel mai bun prieten al omului? Cainele, desigur. Dar al copilului? Catelusul Bruno Edu sau poate Toto, doua plusuri interactive de care sa nu te mai saturi. Prin ce sunt ele deosebite de restul jucariilor si ce anume stiu sa faca interesant? Catelul Bruno Edu promite sa fie alaturi de cel mic multa vreme. Este prevazut cu trei moduri de joc pentru trei etape importante de dezvoltare: modul 1 pentru etapa de varsta 2-3 ani, modul 2 pentru 3-5 ani si modul 3 pentru varsta 5-7 ani. Asadar, de la primele cuvinte pana la varsta scolara, Bruno va fi un prieten de nadejde. El se distinge prin multitudinea de lucuri pe care stie sa le faca sau mai degraba stie sa le spuna. Are 8 domenii de cunoastere impartite pe categorii de varsta si il poate ajuta pe cel mic in insusirea unor cunostinte de baza cum ar fi sunete, forme, culori, cifre, partile corpului, geografie, poezie, muzica, animale, expresii, fructe si legume, zilele saptamanii, anotimpuri. Intr-un cuvant, cam tot ce trebuie sa stie un copil pana la varsta scolara. Toto, catelusul povestitor, vine in completarea lui Bruno si uimeste prin cele 8 povesti si 8 cantece traditional romanesti pe care poate sa le recite cap coada. Partea buna este ca, povestea sau cantecul preferat se afla la o apasare de buton distanta. Toto este prevazut cu butoane pe labute care fac totul sa fie simplu.

Pentru categoria de varsta 3-6 ani, avem alti doi prieteni pufosi care promit sa surprinda: Luana, unicornul magic si Tino Boo, elefantelul dragalas. Nu ai mai vazut asa ceva, te asiguram! Luana se va transforma foarte repede in prietena cea mai buna a fetitei tale si vor fi de nedespartiti zi si noapte. Cornul si aripile sunt prevazute cu lumini colorate care ii pot tine de urat noaptea celei mici iar coama si coada cu suvite colorate sunt ideale pentru ca fetitele sa-si exerseze abilitile intr-ale impletitutului sau coafatului. Unicornul va fi tare vessel. Atat de vesel incat va da din aripi si va scoate sunete sau va reda o melodie. Nici Tino Boo nu este mai prejos. El stie sa dea din urechi si poate juca Cucu-bau cu cel mic, stie sa vorbeasca si sa cante melodii. Trebuie doar sa fie apasat in talpa si jocul poate sa incepa. 

Ce au in comun plusurile din gama Noriel Pets? Pe langa faptul ca sunt in exclusivitate la Noriel, ele sunt un mod ideal de a invata prin joc. Fie ca e vorba de culori sau fructe ori povesti sau versuri de cantece, toate acestea il ajuta pe cel mic in dezvoltarea lui cognitiva si totodata sunt si un bun mod de a petrece timp de calitate. Nu sunt simple jucarii de plus ci sunt jucarii cu viata care te poarta pe taramul lumii cu imaginatie. Vino si tu alaturi de noi!