Nuna, inventii pentru nevoile voastre

Venirea unui copil pe lume schimba intreaga dinamica a familiei insa multitudinea de produse de puericultura existente pe piata au menirea de a ne usura viata in ceea ce priveste ingrijirea si siguranta copilului. Un astfel de brand este Nuna care pune in lumina produse inovative cu design inteligent si functii practice. Nu este nimic mai placut decat sa ai un ajutor de nadejde in aventurile zilnice pentru ca da, sa fii parinte este o minunata aventura.

Un bebelus odihnit inseamna parinti relaxati. Nuna iti vine in ajutor cu o gama de patuturi Sena si sezlonguri Leaf, multifunctionale. Patuturile Sena au un design minimalist, sunt concepute din materiale de calitate, sigure pentru bebelus si garanteaza un somn odihnitor seara de seara. Pentru momentele de joaca din timpul zilei, patutul Sena se transforma rapid intr-un tarc util, ideal pentru clipe de voie buna. Datorita sistemului inteligent de pliere, orice camera poate fi transformata in camera copilului intr-o secunda. Gandeste-te cat de minunat este sa il poti strange atunci cand vrei sa faci curatenie. O piesa de mobilier ideala pentru fiecare parinte! Este, totodata, un patut perfect pentru calatorii, usor de transportat de catre oricine. Materialul tip plasa din care este confectionat, permite atat circulatia aerului cat si supravegherea copilului, de la distanta, cu usurinta. 
Tot din categoria somnul dulce mult aduce fac parte si balansoarele Leaf care imita si inlocuiesc cu succes comfortul oferit de bratele parintilor. Miscarile line pe care sezlongul le executa au efect de calmare si relaxare iar copiii adora asta. Leaf vine in doua variante, Curv Almond si Bisque. Ambele sunt foarte silentioase iar miscarile lor sunt inspirate de caderea lina a unei frunze. Cateva minute de rasfat pentu bebelus in aceste minunatii vin la pachet cu Mos Ene. Balansoarele sunt realizate din materiale certificate Oeko-tex® fabric and GOTS™ si bumbac organic. Design-ul este unul high-end iar asta face ca Leaf sa se integreze cu usurinta in orice decor. 

Siguranta celor mici in timpul unui drum cu masina este un subiect de care Nuna se preocupa foarte mult. Scoicile auto PIPA si scaunele auto Rebl sunt alegerile ideale pentru calatorii fabuloase si sigure. Designul si siguranta merg mana in mana atunci cand vorbim de scoicile auto PIPA. Ele imbina comfortul celui mic cu sisteme de siguranta ultra moderne si materiale de cea mai buna calitate. Prin ce se mai sting scoicile Nuna PIPA de restul aflate pe piata? Pe langa functionalitatile deja mentionate, au in plus o asa zisa “draperie a viselor”. Da da, este chiar lucrul la care te gandesti. O copertina cu praf de somn pentru micuti. Aceasta se prinde cu ajutorul unor magneti si are drept rol protectia impotriva factorilor precum raze UV, insecte, lumina, intemperii. De real ajutor, nu? Fratii mai mari ai scoicilor auto sunt, desigur, scaunele auto. In cazul nostru Nuna Rebl. Prevazute cu sistemul Click Smart 360, ele vor fi un prieten de cursa lunga pentru cel mic. Datorita rotatiei 360 grade, ele pot fi folosite atat front facing cat si rear facing si sunt potrivite de la nastere pana la aproximativ 4 ani. Asadar, o investitie pe termen lung. Scaunele Rebl vin la pachet cu o instalare rapida datorita tehnologiei True lock™ ce se foloseste de punctele de ancora ISOFIX. Asadar, pune siguranta copilului tau pe primul plan si alege produsele Nuna. 

Plimbarile reprezinta momente relaxante atat pentru parinti cat si pentru micuti. Dar stii ce este si mai relaxant? O plimbare cu unul din carucioarele PEPP sau Mix Birch. Mica aventura in jungla orasului poate incepe. Cu un design ultracompact si suspensie pe arcuri, Nuna te invita la o calatorie sofisticata. Scaunul carucioarelor este potrivit tuturor sezoanelor iar cosul spatios este de real ajutor pentru mamicile pasionate de shopping sau pentru taticii care impacheteaza toata casa atunci cand ies in parc cu cel mic, de teama sa nu ii lipseasca ceva. Spatarul caruciorului are trei pozitii de inclinare ceea ce il face ideal de la nastere pana la 15 kilograme. Somn si voie buna scrie pe chipul copiilor la fiecare plimbare. 

Indiferent ca este vorba de patut, carucior, scaun auto sau scoica sau oricare alte inventii menite sa ne usureze viata, calitatea trebuie sa fie cea care primeaza atunci cand ne decidem sa le cumparam. Ele nu sunt simple accesorii de aceea trebuie sa tinem cont intotdeauna de caracteristicile lor, iar produsele brandului Nuna credem noi ca intrunesc toate conditiile.