Parinti, papusile din Colectia Maia sunt noile voastre BFFs

Imagineaza-ti ca exista o papusa care poate fi orice! Orice? Da, orice. Si te poate ajuta sa-l inveti pe copilul tau multe lucruri din universul adultilor.
Cu putina imaginatie, papusile din colectia Maia devin prietene si pentru cei mari. Sa-ti povestim cum.

Colectia Noriel de papusi Maia te poate ajuta in cresterea copilului tau in moduri simple si de efect. Prin joc de rol, ii poti comunica un eveniment important copilului tau. De exemplu, aparitia unui frate sau a unei surioare. Daca nu stii cum sa-i comunici vestea cea mare, Maia alaturi de surioara ei pot veni in ajutor. Cele doua papusi sunt ideale pentru a-l familiariza pe copil cu ce inseamna sa ai grija de un bebelus si sa te joci alaturi de el. Maia vine la pachet cu absolut toate cele necesare unui nou-nascut, de la carucior, cadita, biberoane, olita, tacamuri, in functie de varianta pe care o alegi. 

Pentru timpul petrecut afara, in aer liber, partenera perfecta este Maia cu masinuta. Copilul o va putea plimba in voie si se vor distra de minune impreuna. Provocarea? In timpul plimbarilor, sa aiba maaare grija de Maia – ceea ce in timp ii va cultiva atentia, grija si empatia fata de ceilalti. Exersand cu Maia, incet-incet va ajunge sa reproduca acest comportament zi de zi, in interactiunile cu alti copii, de pilda. 

Papusile din familia Maia stiu sa faca o gramada de lucruri si ii pot invata pe cei mici o sumedenie de activitati cu imaginatie. Cum ar fi sa bucatareasca impreuna cele mai delicioase mancaruri sau, alaturi de Selina, Evelina, Iasmina sau Amelia, sa puna in scena prezentari de moda fabuloase. Pentru ca vin din lumea cu imaginatie, papusile Maia au si puteri supranaturale nebanuite. Ele se pot transforma in diverse animalute dragute, indragite de copii. Vrei o Maia porcusor pentru el? Sau poate o Maia viteaza ca un leu? Sau pufoasa precum o oita? Ce ar alege?

Papusile Maia mereu vin cu cate o surpriza, asa ca te invitam prin lumea cu imaginatie de la Noriel sa descoperi ce ti-au mai pregatit. Si nu uita: si papusile Maia cresc, asa ca bucura-te de magia lor cat inca mai ai niste copilarie prin casa!