Primavara anotimpul perfect pentru un picnic in familie

Primavara este momentul perfect pentru a va bucura de un picnic alaturi de copii. Fie ca este vorba de o gustare rapida in parc sau de un festin complet in aer liber, la padure sau in curte, un picnic este o modalitate excelenta de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi, in timp ce va bucurati de aer liber si de toate minunile pe care natura vi le ofera. Iata cateva motive pentru care stim sigur ca cei mici se vor bucura de aceasta experienta minunata si vor mai vrea sa o repete si pe viitor.

Vremea blanda

Dupa o iarna lunga si rece parca este o bucurie sa vedeti soarele stralucind tot mai des. Micutii vor fi foarte fericiti de acest lucru si se vor bucura de fiecare fir de iarba si de fiecare gandacel pe care il observa. Un picnic in aer liber este foarte usor de organizat. Aveti nevoie de o patura pe care sa o asezati pe iarba si de cateva gustari usoare, neperisabile.

Peisajele frumoase

Invatati-i pe copii inca de la varste foarte fragede sa aprecieze natura si sa isi doreasca sa petreaca mult timp in aer liber. Organizand periodic iesiri in natura, picnicuri sau orice alte activitati, ei vor intelege cat de important este sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara. Primavara este momentul perfect sa ii invatati pe cei mici despre tipurile de plante si insecte, despre copaci si fenomenele naturii.

Timp de calitate

Il puteti petrece oricand cu familia, insa organizarea de picnicuri primavara este o idee inedita care ar trebui transformata in traditie in orice familie. Ritmul alert al vietii ne face uneori sa uitam cat de important este sa ne conectam cu copiii nostri. A va face timp pentru a va bucura de un picnic delicios, in natura, alaturi de cei mici este un pas foarte important pentru orice parinte. Va sfatuim sa profitati de zilele insorite de primavara si sa treceti la fapte.

Ocazie ideala de a petrece timp in natura si de a va deconecta

Este frumos afara si va ganditi ce ati mai putea face astazi alaturi de cei mici? Un picnic este raspunsul ideal! Pregatiti gustarile alaturi de copii si alegeti impreuna locul unde vreti sa mergeti. Primavara aveti foarte multe variante datorita vremii minunate. De asemenea, este o modalitate buna de a va deconecta de la ecrane. Inlocuiti telefoanele sau tableta cu mingi, palete de tenis sau oricare alte jocuri si jucarii care stiti ca le-ar placea celor mici. Cu aceasta ocazie veti face si miscare in aer liber iar acest lucru ajuta atat la sanatatea fizica cat si la cea mentala.

 

Buget restrans

Activitatile de familie pot fi costisitoare, dar un picnic in natura intr-o zi insorita de primavara este o optiune prietenoasa cu bugetul. Puteti sa va distrati impreuna foarte bine cu o minima organizare. Aveti nevoie de cateva gustari si de cateva jocuri ce se pot juca in aer liber si gata! Totul e stabilit!

Voi ce mai asteptati? A venit primavara! Vremea este minunata, natura va asteapta sa o descoperiti iar cosul de picnic abia asteapta si el sa fie umplut si scos la plimbare. Voi obisnuiti sa organizati picnicuri cu cei mici?