Spectra si Minene: pentru mamici cu pitici

 Venirea pe lume a unui nou membru este un moment unic pentru orice cuplu. De cele mai multe ori pregatirile sunt deja in toi inca din sarcina iar parintii incearca sa se aprovizioneze cu toate cele necesare atat micutului cat si mamei. Dar lista este lunga iar nedumeririle sunt multe. Oare ce sa aleg? Este intrebarea care se regaseste pe buzele tuturor parintilor. Noi vrem sa alegi calitatea si vrem sa iti facem tranzitia la noul statut de parinte cat mai usoara, cu doua branduri de top: Spectra si Minene. 

Hrana se afla la baza piramidei necesitatilor unui bebelus pe langa dragoste, afectiune, siguranta. Indiferent de modalitatea prin care este hranit cel mic, fie ca este alaptat sau hranit cu biberonul, brandul Spectra este pregatit sa iti ofere sprijinul de care ai nevoie atunci cand vine vorba de mesele nou-nascutului. Perioada imediat urmatoare nasterii este una dificila pentru proaspetele mame iar cantitatea mare de informatii alaturi de schimbarile hormonale fac uneori alaptarea anevoioasa. Pompele de san sunt ajutorul de care ai nevoie atunci cand vorbim de alaptare si tot ce implica ea. In functie de necesitati poti alege una dintre pompele Spectra. 

Pompa de san electrica Spectra simpla Q  este silentioasa putand fi folosita chiar si atunci cand bebelusul doarme, este usor de transportat si depozitat datorita dimensiunulor reduse si cel mai important, permite extragerea laptelui matern cu usurinta si stimuleaza lactatia datorita functiei de masaj. Nu toate pompele de san Spectra permit stimularea lactatiei asa ca aceasta caracteristica este foarte importanta. 

Pentru mamele care isi doresc o pompare simultana si eficienta, exista Spectra 9+ care este cel mai usor model de pompa de san, perfect pentru mamicile active. Dotata cu doua moduri de functionare: stimularea lactatiei si masaj, Spectra 9+ este eficienta prin prisma faptului ca ajuta la extragerea laptelui din ambii sani asadar stocarea rezervelor de lapte se va realiza destul de rapid. Ea poate fi folosita, desigur, atat pentru pomparea simultana cat si pentru pomparea unui singur san. 

Pompele de san electrice duble Spectra S1 si Spectra S2 sunt pompe de tip spitalicesc, adica se caracterizeaza prin performanta si eficienta. Mamele care au nascut copii prematuri si sunt nevoite sa extraga laptele in scopuri medicale sau mamele care au nevoie sa isi creasca productia de lapte se pot orienta catre unul dintre aceste doua modele de pompa profesionala destinate in genere maternitatilor. Ambele beneficiaza de functiile de stimulare a lactatiei si extragere, de silentiozitate si eficienta in colectarea laptelui matern. Singura diferenta intre cele doua este ca Spectra S1 vine in plus cu acumulatori reincarcabili. 

Pentru folosirea ocazionala, modelul de pompa manuala Handy Plus este alegerea perfecta. Datorita formei ergonomice nu vei simti mana obosita si vei reusi sa extragi laptele cu usurinta. Cupa de san a pompei este construita in asa fel incat sa stimuleze si lactatia iar greutatea redusa, de aproximativ 150 de grame o face usor de carat oriunde. 

Pe langa pompele eficiente, brandul Spectra vine in completare si cu accesorii necesare hranirii bebelusului. Asadar, puteti folosi cu incredere biberoanele de hranire sau cele de stocare a laptelui. Cele din urma nu vin cu tetine incluse insa se pot achizitiona separat. Tot pentru stocarea laptelui matern exista si pungile cu fermoar prevazute cu senzor de temperatura. Atat biberoanele cat si componentele pompelor de san au nevoie sa fie sterilizate. Acest lucru se poate face cu ajutorul sterilizatorului Spectra cu UV. Prin ce se deosebeste el de alte sterilizatoare? Tocmai prin acest mod unic de a steriliza: cu ajutorul razelor UV si nu cu aburi cum sunt concepute majoritatea sterilizatoarelor. Avantajele ar fi ca lampile cu ultraviolete pot distruge 99,9% din microorganismele ca bacterii, virusi, fungi, mucegai. Si mai interesant este faptul ca aparatul permite sterilizarea oricarui obiect de la  biberoane, periute de dinti, telefoane, telecomenzi, jucarii, fara a le deteriora in niciun fel. 

Detaliile fac diferenta atunci cand vine vorba de ingrijirea celui mic. Nu doar mesele sunt importante ci si celelalte accesorii care permit o ingrijire atenta si care, in fond, fac viata mai usoara parintilor. Pentru asta, poti miza pe calitatea, inventivitatea si functionalitatea produselor Minene. Daca ar fi sa alegi cateva cuvinte cheie care fac referire la bebelus, care ar fi acelea? Noi ne-am gandit la hrana, somn, baie, joaca, ingrijire. Iata cum te ajuta Minene sa treci prin toate aceste ritualuri cu succes.

Trusa de baza a bebeluslui contine cateva accesorii vitale cum ar fi perie si pieptan, forfecuta cu cap rotunjit si unghiera, pila si periuta de dinti. Sunt de altfel printre primele produse pe care viitorii sau proaspetii parinti le achizitioneaza. Ce-ar fi sa le ai pe toate in aceeasi trusa? E simplu cand ai totul la indemana, in acelasi loc. Poti opta pentru un set de ingrijire Minene albastru daca ai baietel sau roz daca ai fetita. Poti, de asemenea, sa achizitionezi produsele si individual.

Textilele sunt un alt capitol important. Vrei ca ele sa fie de cea mai buna calitate, compatibile cu pielea fina a bebelusilor. Scutecelele sunt indispensabile. Daca optezi sa iti infesi bebelusul, poti alege scutece special destinate acestui lucru sau daca vrei unele pentru uz zilnic, le poti alege pe cele patrate din bumbac. 

A venit momentul mesei. Pentru alaptare, mamele si puiutii lor se pot bucura de momentul intim folosind esarfe pentru alaptare sau un poncho in acest scop. Ambele sunt prevazute cu cordoane ce se leaga dupa gat si faciliteaza contactul vizual dintre mama si copil. Pentru urmatorul nivel, si anume mesele solide, Minene ofera o varietate larga de veste impermeabile sau bavete textile, care mai de care mai colorate si atractive pentru cei mici. 

Baita este un alt moment important care necesita o atentie la detalii. Ritualul este destul de complex in primele luni de viata ale copilului urmand sa se simplifice pasii pe masura ce bebelusul creste. Dar daca alegi accesoriile potrivite inca de la prima baie, totul devine mai usor. Ai nevoie de un suport pentru baie, o modalitate ideala de a preveni alunecarea si de a spala bebelusul in siguranta si de un prosop moale si prietenos cu pielea celui mic. Gata baita! Bebe este gata de culcare dar nu inainte de a-i oferi o paturica pufoasa care sa-i faca visele dulci si o jucarie crosetata perfecta pentru somn.

Spectra si Minene au inteles exact care sunt necesitatile mamei si copilului si, prin varietatea lor de produse, ingrijirea bebelusului poate deveni lipsita de griji.