Totul despre nisipul kinetic

Nisipul kinetic este indragit de piticii si de adultii din intreaga lume. Compus din 98% nisip cu o granulatie foarte fina si 2% polimeri, acesta are proprietatea de a fi usor de modelat de toate mainile, fie mari, fie de pitici. Nisipul kinetic a reusit sa devina popular intr-o perioada destul de scurta de timp. Este un material excelent pentru proiecte artistice creative si cel mai important, nu este toxic, nu murdareste si lasa suprafetele de joaca uscate.
 

Ce pot face copiii, concret, cu el? Ei bine, lista este foaaaarte lunga. De la castele de nisip, pana la case cu caramizi din nisip, sculpturi, modele 3D. Puteti construi chiar si un labirint in miniatura pentru mingi. Daca ati testat deja aceste idei, puteti sa imprimati diverse forme de animale sau de ce nu, chiar palmele copiilor si ale voastre. Suntem siguri ca le-ar placea!
 

Cum ajuta in dezvoltarea copiilor?

Incepem prin a sublinia ca acesta are multiple beneficii pentru dezvoltarea lor. Deoarece este moale si usor de manipulat, ajuta la dezvoltarea abilitatilor fine. Copiii il pot modela in diverse forme si pot chiar sa il picteze cu vopsea speciala pentru nisip kinetic. Acest lucru incurajeaza creativitatea si contribuie la dezoltarea imaginatiei.
 

Iata cateva seturi care ii vor tine pe cei mici ocupati si concentrati. Noi credem ca si pe voi, parintii, o sa va incante ideea de a va juca cu nisip kinetic.
 

Setul de joaca Crafy Fun Sand, Sunny Beach

Desi vara este un vis indepartat, puteti sa calatoriti cu imaginatia pe plaja. Nu aveti nevoie decat de setul Sunny Beach pentru a reda atmosfera magica de la malul marii. Cei mici se pot bucura de o ladita de joaca, de 1 kg de nisip kinetic si de 13 forme diferite. Oare ce vor construi?

 

Nisip kinetic Crafy, 1 kg

Vine in diverse culori, in functie de preferinte si este ideal pentru constructia acelor castele de nisip de care vorbeam la inceputul articolului. Ii provocam pe copii sa construiasca cel mai inalt castel din cate au existat vreodata. Din nisip kinetic, bineinteles.
 

 

Setul Crafy Happy Construction Site

Atentie! Santier in lucru! Cu ajutorul acestui set, ei isi vor putea asfalta propriile drumuri si vor putea construi tot ce isi doresc. Un camion, nisip kinetic si cateva unelete sunt suficiente pentru a pune bazele unui santier in toata regula.
 

Setul Sink N'Sand

Aventura la ea acasa! Fii ultimul care ramane in picioare pentru a castiga jocul atunci cand nisipurile miscatoare curg. Incepe prin a arunca zarul si a trage un bat. Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa nu cazi in nisipurile miscatoare! Acest joc este total diferit de restul jocurilor cu nisip kinetic. Implica multa aventura. Restul detaliilor le vor descoperi cei mici, singuri. Noi nu mai divulgam niciun secret.
 

Copiii vostri indragesc nisipul kinetic? Ati testat deja seturile noastre? Suntem tare curiosi sa aflam cum vi se par!