Un joc ce iti modeleaza imaginatia: Plastelino

Jocul creativ este cel la care micutii se pricep cel mai bine. Te-ai gandit care ar fi cea mai la indemana metoda prin care sa ii incurajezi imaginatia si indrazneala copilului tau? Oare sa fie vorba despre creioane colorate? Sau cuburi de construit ori seturi de creatie? Desigur, si acestea reprezinta bune metode prin care cei mici pot pasi pe taramul lumii cu imaginatie insa iti propunem ceva inedit: plastilina, insa nu una oarecare ci Plastelino care va crea un cadru magic unde copiii isi pot imagina orice si pot modela la nesfarsit. 

Prin ce se distinge plastelino de plastilina copilariei noastre? In primul rand prin faptul ca vine la pachet cu accesorii care ajuta la modelarea ei. Cel mic nu va fi nevoit sa improvizeze ustensile cu care sa taie si sa sculpteze. Totul devine mult mai simplu astfel. Copilul are tot ce ii trebuie la indemana si se poate concentra pe creatia pe care isi doreste sa o faca decat pe cum anume sa dea viata, forma plastilinei. 

Un alt aspect important care face ca Plastelino sa fie deosebit este faptul ca fiecare set de creatie vine insotit, pe langa accesorii de modelare, cu o tavita de activitati care reprezenta terenul de lucru sau vine la pachet cu o gentuta tematica ce are atat rol de depozitare si transport cat si de decor. Acum nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca vei gasi prin toata casa plastilina ratacita. 

Cu ce mai vine nou, Plastelino, astfel incat cei mici sa fie la un pas mic de lumea mare a imaginatiei? Ei bine, vine cu o tematica speciala in functie de setul ales. Pentru pasionatii de bucatarit, oferta este vasta si se potriveste manusa. Care este mancarea pe care cei mici o adora? Pizza, desigur. Acum isi pot modela singuri gustarea, cu setul Pizzeria din gentuta. Dar asta nu e tot. Cei mici isi pot construi propria bucatarie cu ustensile si alimente si tot ce e nevoie din…plastilina, desigur. Surprizele nu se opresc aici. Micii iubitori de animale isi pot modela singuri propriul animal de companie, fie el blanos sau dinozaur. Da, da, ai auzit bine. Stim ca dinozaurii sunt preferatii tuturor copiilor si fiecare si-ar dori sa aiba unul. Acum, cei mici, isi pot lasa imaginatia libera si pot mesteri adevarate opere de arta in care animalutele sunt personajele principale dar si habitatele lor cum ar fi padurile pentru dinozauri sau poate ferma pentru animalele domestice.

Cu o varietate atat de mare in ceea ce priveste jocurile pentru copiii, vrem ca alegerule sa fie inspirate, pline de imaginatie si cele mai bune din punct de vedere al calitatii. Plastelino bifeaza toate aceste atribute si asteapta sa fie descoperit. Orice este acum posibil. Trebuie doar sa indraznesti sa visezi!