<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

100 de activitati de stimulare pentru cei mici, Editura DPH

Oferta exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: 5948489359651_001w
Share Notificare Stoc
  • GTIN: 9786066838252
  • Editura: DPH
  • Tip carte: Cresterea copilului
  • Brand: DPH

Cu cat va jucati mai mult cu copilul, cu atat il veti stimula mai mult, caci prin joc el va creste, se va dezvolta, va comunica cu ceilalti si va invata.

Descoperiti in aceasta carte 100 de activitati dintre cele mai apreciate de copii si de educatori, pentru a beneficia acasa de toate atuurile cresei! Clasate in 8 categorii, simturile copilului vor fi stimulate pentru placerea sa si a dumneavoastra.

exprimare - limbaj - dezvoltare motorie - jocuri simbolice - manipulare - stimulare senzoriala - constructie - creativitate

Practica si evolutiva, aceasta lucrare conceputa in trei parti va ajuta in cresterea copilului de la nastere pana la varsta de 3 ani, cu variante pentru a relua jocul atunci cand creste. Activitatile propuse, bazate pe ultimele abordari pedagogice, sunt usor de realizat, uneori cu obiecte din cotidian putin costisitoare si adesea pentru a va ajuta sa le alegeti pe cele mai interesante din punct de vedere educativ si va sugereaza cum sa le propuneti copilului.

Véronique Conraud este educatoare, iar Christel Mehnana este asistent de ingrijire a copiilor intr-o cresa. Lucrand cu echipe multidisciplinare (psiholog, muzician, psihomotrician...), isi imbogatesc zi de zi activitatea practica si se ocupa cu dragoste de copiii de la 3 luni la 3 ani.


Numar pagini: 112
Dimensiuni: 19.5 x 21.5 cm
Coperta: Necartonata
Autor: Veronique Conraud

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.