Lumea Noriel

Acum 20 ani, ne-am propus sa fim echipa care construieste, din pasiune sincera, o lume a copilariei cat mai zambitoare. Acum suntem mandri ca reprezentam unul dintre cele mai apreciate si de incredere branduri romanesti, la succesul caruia fiecare dintre noi a fost incurajat si sustinut sa contribuie! La fel ca un copil, uneori ne-am luat cresterea foarte in serios, alteori am lasat joaca sa ne duca mai departe. Dar nu ne-am pierdut niciodata spiritul creator si inovator, ceea ce ne-a facut sa ajungem cel mai mare retailer specializat in jucarii de pe piata din Romania. In lumea Noriel gasesti cea mai mare varietate de jucarii din zona retail.

Lumea Noriel
Lumea Noriel

Imaginatia este prioritatea noastra. Te asteptam zilnic in lumea cu imaginatie, unde jucariile primesc suflet de la copii, iar copiii de la jucariile lor.

Lumea Noriel

Invatam continuu despre dorintele copiilor si asteptarile parintilor. Ne dorim ca parintii sa vada valoarea jucariilor dincolo de joaca si sa inteleaga rolul lor in dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Lumea Noriel

Experimentam cu idei si cautam permanent inovatii in universul jucariilor. Copilaria s-a mai schimbat in timp, iar jucariile trebuie sa tina pasul cu interesele noi ale celor mici.

Lumea Noriel

Garantam calitatea si siguranta jucariilor produse de brandul nostru local si ale celor aduse din alte tinuturi :)

Lumea Noriel

Avem grija de intreg universul copilariei. Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru ingrijirea celor mai mici dintre copii, dar si haine si accesorii pentru copii de toate varstele.

Lumea Noriel

Aducem lumea cu imaginatie in apropierea ta. Avem peste 80 de magazine in orase mici si mari din toata tara. Unde nu am ajuns inca, poti conta intotdeauna pe magazinul nostru online.

Lumea Noriel

Suntem oameni mari cu suflet de copii. Te intampinam online si in magazine mereu cu chef de joaca, recomandari si solutii la intrebarile sau problemele cu care te poti confrunta.

Lumea Noriel

Credem ca nu exista visuri prea mari sau prea greu de atins, iar planul nostru este sa inspiram copiii prin joaca, in taramul magic in care visam si crestem impreuna.

Lumea Noriel
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.