Mediu

Un mediu sănătos asigură o economie durabilă și o societate echitabilă.

Noriel respectă toate cerințele legale necesare pentru protejarea mediului înconjurător, minimizarea resurselor, punerea pe piață de produse sigure și reciclarea produselor.

In colaborare cu Ecotic, Noriel a implementat puncte de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (EEE) și baterii in toate magazinele Noriel, sediu și depozit.

De asemenea, toate magazinele Noriel au implementat colectarea selectiva a deșeurilor pentru fiecare tip de deșeu.

Mediu
Conformitate

Prevenirea corupției

In Noriel angajatii nu pretind, nu promit, nu ofera si nu primesc de la alte persoane avantaje în legatură cu activitatea din cadrul Societăţii.

Prevenirea corupției

Securitate și protecția datelor personale

Noriel gestionează datele cu caracter personal în fiecare zi, prin urmare respectarea drepturilor de confidențialitate a datelor clienților, angajaților și partenerilor noștri este prioritatea noastră, alături de securitatea datelor informatice. Mai multe detalii despre politica noastra de confidentialitate puteti gasi aici.

Securitate și protecția datelor personale

Contracte

Noriel își propune ca toții partenerii săi comerciali să fie persoane integre, care să respecte legislația internă și internațională privind comerțul, interzicerea muncii la negru, interzicerea muncii minorilor, producția, calitatea produselor ș.a.m.d.

Contracte

Conformitatea produselor

Avem ca scop principal comercializarea exclusiv a produselor conforme cu prevederile interne și internaționale. Pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate, trebuie să ne asumăm răspunderea pentru verificarea partenerilor și bunurilor oferite de aceștia.

Conformitatea produselor

Prevenirea fraudei și a evaziunii fiscale

În calitate de comercianti avem datoria să acționăm cu onestitate și sa raportăm tranzactiile suspecte.

Prevenirea fraudei și a evaziunii fiscale

Reglementarea comerțului

Pentru a oferi un serviciu excelent, trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a face afaceri echitabile și etice - întotdeauna și pretutindeni.

Nu încheiem parteneriate cu furnizori din țări ce au embargo sau care au fost sancționate economic la nivel european.

Ne asigurăm de fapul că toți partenerii noștri provin din zone fără restricții economice, sunt de încredere și nu încalcă în activitatea proprie legislația internațională privind respectarea drepturilor omului, respectarea legislației muncii, condițiile de producție, ș.a.m.d.

Reglementarea comerțului

Prevenirea comportamentului anticoncurențial

Noriel este angajată ferm în desfășurarea activității în conformitate cu normele de concurență.

Legislația concurenței are drept obiectiv protecţia, menţinerea şi stimularea concurenţei şi a unui mediu concurenţial normal, în vederea promovării intereselor consumatorilor, prin:

1. interzicerea practicilor, acordurilor şi înțelegerilor între întreprinderi care au ca obiect sau ca efect restricționarea, împiedicarea sau denaturarea concurenței;

2. interzicerea abuzului de poziție dominantă;

3. controlul concentrărilor economice.

Prevenirea comportamentului anticoncurențial
Etica in afaceri

Egalitate

În cadrul relațiilor de muncă, Noriel garantează egalitatea angajaților dreptul la condiții de muncă echitabile și satisfăcătoare.

În cadrul societății sunt strict interzise discriminarea directă, discriminarea indirectă, hărțuirea, hărțuirea sexuală și hărțuirea psihologică.

Egalitate

Antimobbing

Noriel și-a luat angajamentul de a elimina orice formă de hărțuire la locul de muncă, înclusiv mobbingul.

Antimobbing

Conflict de interese

Angajații în cadrul activității de muncă acționeaza în interesul Noriel și al clienților Noriel, nu în interes personal.

Conflict de interes

Cadouri

Cadourile în numerar sau echivalentul în numerar, cum ar fi cardurile cadou, cecurile sau certificatele cadou oferite angajatilor Noriel sunt strict interzise.

Cadouri

Whistleblowing

Angajatii Noriel au responsabiltiatea si posibilitatea de a prezenta eventualele probleme de etică sau de încălcare a legii de care iau cunoștință în cadrul societatii.

Whistleblowing
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.