Livrarea comenzilor

Termen de livrare

Livrarea se face in termen de 1 - 3 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii.

Exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu Campaniile de Black Friday si cele de Craciun).

O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana.

Cat costa livrarea?

Livrarea prin curier este gratuita pentru orice comanda a carei valoare depaseste 199 lei. Daca valoarea este mai mica de 199 lei, se va percepe un cost fix de transport, de 16.99 lei, indiferent de zona livrarii. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta Campaniile de Transport Gratuit in care le oferim livrare gratuita tuturor clientilor indiferent de valoarea comenzii lor. ATENTIE: Pentru toate comenzile online cu plata ramburs se percepe o taxa de procesare de 3 lei care apare pe comanda in sectiunea "Livrare si procesare"

In functie de numarul produselor comandate, o comanda poate avea mai multe livrari asociate, dar indiferent de numarul acestora taxa de transport se va percepe o singura data, atunci cand este cazul. Dupa finalizarea comenzii, fiecare client va putea vizualiza, direct in contul sau, numarul/numerele de urmarire al expeditiei (AWB) asociat/asociate comenzii sale.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI COMENZI ONLINE ?

Comenzile pot fi inregistrate cu mare usurinta la orice ora

Rezervarea produselor se face automat la inregistrarea comenzii, daca acestea au statusul 'In stoc'

Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.