Ce înseamnă Joacă în stilul ei?

Ce-ți imaginezi când auzi "joacă fără sfârșit"? Noi ne gândim la curiozitate și creativitate fără limite, însoțite de bucurie și pasiune pentru povești fantastice. Și exact asta experimentează fetele atunci când se joacă, construiesc sau creează. De aceea, faptul că seturile și cărămizile LEGO reprezintă prietenul versatil și inspirațional al fetelor ne umple de bucurie. Indiferent că sunt gamerițe, iubitoare de animale, visătoare, artiste, cântărețe sau creative, toate se susțin reciproc în această călătorie de descoperire a lumii și, mai mult, reușesc să ne inspire și pe noi. Pentru că joaca fetelor este fără sfârșit. Indiferent de setul pe care-l aleg.

Navighează printre categoriile de mai jos și vezi care sunt seturile cele mai potrivite pentru micii tăi constructori de mâine.

Cărămizile de construcție LEGO® Minecraft®

Seturile LEGO® Minecraft® conțin povești inspirate din jocul preferat de o lume întreagă, din care nu lipsesc animalele și personajele binecunoscute. O distracție pur și simplu cărămido-licioasă!

Pentru că iubim cărămizile de construcție și poveștile, această temă a fost pur și simplu menită să apară în viețile noastre. LEGO® Minecraft® cuprinde o serie de seturi de construcție distractive și nonconformiste, cu multe personaje și animale din jocul mult iubit.

Cunoaște-i pe prietenii din LEGO® Friends

Împreună cu personajele LEGO® Friends, fetele învață să aibă grijă de animale, să fie colege bune de apartament, să se relaxeze și să-și exprime creativitatea la Centrul Comunitar, dar și să-și dezvolte atenția la detalii.

Seturile LEGO® Friends au la bază o gașcă minunată de prieteni care îi ajută pe copii să-și exploreze pasiunile creative și îi invită să se bucure de casele lor cu un design impresionant și frumos amenajate.

Tărâmul veseliei LEGO® Disney™

Crezi că cea mică și-ar dori ca Elsa, Anna, Ariel, Moana, Rapunzel, Cenușăreasa, Jasmine, Albă ca Zăpada și Tiana să se întălnească? Sau și mai bine, să trăiască toate în același castel magic? Imaginează-ți câte scenarii de poveste ar putea fi construite dacă asta ar fi posibil!

Pregătește-te pentru o reuniune de vis a prințeselor Disney™, exact cum și-a imaginat-o fetița ta. LEGO® Disney™ deschide universul captivant al poveștilor, fie că este vorba despre Regatul Înghețat (Frozen), despre un castel magic sau despre gadgeturi fermecate.

Fă o nouă vizită la Hogwarts cu seturile LEGO® Harry Potter™

Schimbați regulile jocului de Quidditch™, faceți tortul mătușii Petunia să zboare cu Dobby™ sau admirați Patronusul în formă de cerb al lui Harry. Cel mai dorit cadou pentru orice pasionat de Harry Potter, care își dorește ca povestea să nu se termine niciodată.

Cărămizile din lumea magică Wizarding World™ sunt potrivite pentru mâinile micuțe care își doresc să se joace cu seturile LEGO® Harry Potter™.

Descoperă seturile LEGO® Creator 3 în 1

Ridică mâna dacă îți place distracția! Seturile LEGO® Creator 3 în 1 sunt perfecte pentru a le oferi celor mici multe animale simpatice și provocări amuzante, perfecte pentru părinții care adoră să creeze noi povești în fiecare zi.

Seturile LEGO® Creator 3 în 1 au fost create pentru toți pasionații de povești cu animale. Fiecare cutie vine cu multe surprize și posibilități multiple de a crea personaje și povești în funcție de imaginația celor mici!

Construiește orașul LEGO® City

Cu seturile LEGO® City, cei mici construiesc o metropolă vibrantă, plină de viață, cu o comunitate înfloritoare cu personaje prietenoase, indiferent dacă sunt pasionați de sport sau de spații de locuit interesante.

Cadoul perfect pentru orice viitor arhitect. Cu seturile LEGO® City, cei mici construiesc case elegante, conduc o furgonetă cu granita sau administrează un centru pentru sporturi de iarnă și relaxare.

Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.