Cum platesc


PLATA RAMBURS

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc

(Visa/Visa Electron/Maestro/MaestroCard)

Daca ati ales metoda de plata 'Card de debit sau de credit' veti fi redirectionati catre Pagina Securizata procesatorului de plati EuPlatesc, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului '3D Secure' elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

'3D Secure' asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Important de stiu! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata Online in rate egale prin card de cumparaturi (credit)

La Noriel beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la urmatoarele banci: Raiffesein, Banca Transilvania, BCR, BRD Finance, Alpha Bank, Ing

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit

Plata prin card de credit emis de Raiffeisen Bank

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, beneficiezi de 6 rate fara dobanda la achizitionarea produselor Noriel.

Poti beneficia de plata in rate prin programul Multishop - Rate fara dobanda atasat cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank World.

Plata prin card de credit emis de Banca Transilvania

StarCARD de la Banca Transilvania iti ofera posibilitatea sa achiti comenzile online cu plata in 3-6 rate fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Plata prin card de credit emis de BCR

Beneficiezi de 6 rate fara dobanda prin plata cu Cardul Bun De Plata de la BCR.

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Plata prin card de credit emis de BRD Finance

Prin cardurile BRD Finance participante poti sa platesti alegand optiunea de plata potrivita nevoilor tale:

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Plata prin card de credit emis de Alpha Bank

Daca folosesti cardul de credit Alpha Bank pe website-ul Noriel beneficiezi de optiunea de plata in 2, 3, 4, 6 rate cu 0% dobanda!