Cum platesc


PLATA RAMBURS

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Online cu card bancar prin PayU

(Visa/Visa Electron/Maestro/MaestroCard)

Daca ai ales metoda de plata 'Card de debit sau de credit' vei fi redirectionat catre Pagina Securizata a procesatorului de plati PayU, unde ti se va solicita sa completezi informatiile despre cardul tau.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului '3D Secure' elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile online, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

'3D Secure' asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Plata Online in rate egale prin card de cumparaturi (credit)

La Noriel beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Raiffesein, Banca Transilvania, BCR si Alpha Bank

Dupa ce vei introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde poti alege numarul de rate dorit

Plata Online in rate egale prin card de debit - Oney

Plateste in 3 sau 4 rate egale cu cardul de debit. DAE 0%. Rapid si usor cu 3x 4x Oney

Sunt acceptate cardurile de DEBIT Visa si MasterCard, emise de bancile sau institutiile financiare din Romania.

Plata prin card de credit emis de Credit Europe Bank

Acum ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate de la Noriel cu ajutorul cardului de cumparaturi CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Bucura-te de o frumoasa experienta de shopping la Noriel si plateste in 3 rate prin CardAvantaj!

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala, cat si internationala, ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda*, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

Plata prin card de credit emis de Raiffeisen Bank

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, beneficiezi de 6 rate fara dobanda la achizitionarea produselor Noriel.

Poti beneficia de plata in rate prin programul Multishop - Rate fara dobanda cu cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank World.

Plata prin card de credit emis de Banca Transilvania

StarCARD de la Banca Transilvania iti ofera posibilitatea sa achiti comenzile online cu plata in 3-6 rate fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Plata prin card de credit emis de BCR

Beneficiezi de 6 rate fara dobanda prin plata cu Cardul Bun De Plata de la BCR.

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Plata prin card de credit emis de Alpha Bank

Daca folosesti cardul de credit Alpha Bank pe website-ul Noriel beneficiezi de optiunea de plata in 2, 3, 4, 6 rate cu 0% dobanda!

Plata Online in rate egale prin card de debit - Oney

Plata in rate online cu card de debit prin Oney. Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardul de debit emis de o banca din Romania (inclusiv cardul de salariu), fara carte de identitate si fara verificarea venitului lunar. Afla detalii aici
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.