Card Noriel

Card de fidelitate Noriel

Noriel aduce in viata copilului dumneavoastra bucurie si zambete sincere. Si pentru ca vrem ca veselia sa fie o constanta in familia ta te ajutam sa economisiti bani de fiecare data cand faci cumparaturi folosind Cardul de fidelitate Noriel!

Cum obtin cardul de fidelitate Noriel in magazine?

Vino in orice magazin Noriel, completezi un scurt Formular de inscriere sau vii cu el imprimat si deja completat, prezinti actul de identitate in original si primesti pe loc Cardul de Fidelitate Noriel.


Care sunt beneficiile cardului de fidelitate Noriel?

Cumparaturile tale iti aduc puncte - 1 leu este echivalentul unui punct. Nu uita sa prezinti cardul de fidelitatea la casa de marcat ori de de cate ori faci cumparaturi. Cardul de fidelitate Noriel se foloseste doar in magazinele Noriel la achizitionarea de produse. Pentru mai multe detalii consulta AICI regulamentul de participare la programul de fidelitate NORIEL in magazine.


Cum obtin “puncte cadou” pe www.noriel.ro?

Programul ''Puncte cadou'' ofera recompense in puncte doar utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro. Dupa inregistrarea pe site, clientii pot castiga si acumula puncte cadou cu fiecare comanda valida plasata pe site - de fiecare data cand faci o achizitie pe noriel.ro, castigi puncte direct proportional cu valoarea comenzii, iar aceste puncte se adauga la bilantul punctelor cadou. Punctele astfel acumulate pot fi folosite ca metoda complementara de plata la achizitia de noi produse.

Punctele cadou pot fi limitate la un cuantum minim necesar pentru folosirea lor. Daca este selectata aceasta optiune, nu vei putea folosi punctele cadou inainte de a fi acumulat un numar minim de puncte in urma actiunilor intreprinse pe site.

Punctele cadou pot fi limita si la un cunatum maxim de acumulare. Daca este selectata aceasta optiune, va trebui sa folositi punctele de fidelitate deja acumulate inainte de a castiga mai multe puncte.

Punctele cadou imbogatesc experienta cumparaturilor online pe site-ul nostru si reprezinta unul dintre modurile prin care apreciem fidelitatea clientilor. Pentru mai multe detalii consulta AICI regulamentul de participare la programul “Puncte Cadou” de pe www.noriel.ro.