Plata  online cu card de credit


La Noriel beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la urmatoarele banci: Raiffesein, Banca Transilvania, BCR, BRD Finance, Alpha Bank

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit

Plata prin card de credit emis de Raiffeisen Bank

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, beneficiezi de 6 rate fara dobanda la achizitionarea produselor Noriel.

Poti beneficia de plata in rate prin programul Multishop - Rate fara dobanda atasat cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank World.

Plata prin card de credit emis de Banca Transilvania

StarCARD de la Banca Transilvania iti ofera posibilitatea sa achiti comenzile online cu plata in 3-6 rate fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Plata prin card de credit emis de BCR

Beneficiezi de 6 rate fara dobanda prin plata cu Cardul Bun De Plata de la BCR.

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Plata prin card de credit emis de BRD Finance

Prin cardurile BRD Finance participante poti sa platesti alegand optiunea de plata potrivita nevoilor tale:

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Plata prin card de credit emis de Alpha Bank

Daca folosesti cardul de credit Alpha Bank pe website-ul Noriel beneficiezi de optiunea de plata in 2, 3, 4, 6 rate cu 0% dobanda!