Plata online cu card de credit


La Noriel beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Raiffesein, Banca Transilvania, BCR, Alpha Bank, Oney

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit

Plata prin card de credit emis de Credit Europe Bank

Acum ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate de la Noriel cu ajutorul cardului de cumparaturi CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Bucura-te de o frumoasa experienta de shopping la Noriel si plateste in 3 rate prin CardAvantaj!

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala, cat si internationala, ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda*, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

Plata prin card de credit emis de Raiffeisen Bank

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, beneficiezi de 6 rate fara dobanda la achizitionarea produselor Noriel.

Poti beneficia de plata in rate prin programul Multishop - Rate fara dobanda atasat cardurile de cumparaturi Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank World.

Plata prin card de credit emis de Banca Transilvania

StarCARD de la Banca Transilvania iti ofera posibilitatea sa achiti comenzile online cu plata in 3-6 rate fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Plata prin card de credit emis de BCR

Beneficiezi de 6 rate fara dobanda prin plata cu Cardul Bun De Plata de la BCR.

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Plata prin card de credit emis de Alpha Bank

Daca folosesti cardul de credit Alpha Bank pe website-ul Noriel beneficiezi de optiunea de plata in 2, 3, 4, 6 rate cu 0% dobanda!

Plata Online in rate egale prin card de debit - Oney

Plata in rate online cu card de debit prin Oney. Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardul de debit emis de o banca din Romania (inclusiv cardul de salariu), fara carte de identitate si fara verificarea venitului lunar. Afla detalii aici
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.