NORIEL Business2Business

Divizia Noriel Business2Business deruleaza parteneriate durabile atat cu clientii internationali (Hipermarketuri, supermarketuri, cash&carry, discounteri) cat si la nivel local si regional (Bulgaria, Republica Moldova) printr-o linie exclusiva de distribuitori, urmarind extinderea zonei de consum pentru intreaga gama de produse.

Prin dezvoltarea de noi parteneriate, Noriel are in vedere satisfacerea clientilor, diversificarea portofoliului de produse si consolidarea pozitiei de lider in toate canalele de vanzare, ca obiective strategice de business.CUI NE ADRESAM ?

Distribuitori locali, nationali si regionali

Retele de magazine de specialitate

Magazine si retele de magazine locale


Toate campurile sunt obligatorii

NORIEL Vanzari CorporateDivizia Noriel Corporate colaboreaza cu partenerii interesati in vederea conceperii unor pachete Corporate in regim de discount (gama jucarii) distribuite de beneficiari finali.

In materie de lider al pietei de retail de jucarii din Romania, Noriel este deschis colaborarilor in parteneriat cu companii private, la conceperea si realizare de produse-vedeta in campanii de marketing si promovareSERVICIILE NOASTRE

Creare de pachete Corporate

Emiterea de vouchere cadou

Dezvoltare de produse

Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.