NORIEL E IN CAUTARE DE SPIRITE ORIGINALE, DE PERSONALITATI ORPIMISTE, CU INCREDERE IN FORTELE PROPRII, DE PROFILURI SPONTANE SI DORNICE SA INVETE
star
star star


star
Te asteptam in echipa noastra, sa construim zi de zi, din pasiune sincera, o lume a copilariei cat mai zambitoare si mai plina cu jucarii
ASISTENT VANZARI
star
MISIUNE: AJUTAM CLIENTII SA ALEAGA JUCARII PERFECTA. IN ACELASI TIMP, NE ASIGURAM CLIPA DE CLIPA, CA, IN LUMEA JUCARIILOR, PRODUSELE TE VOR ASTPTA MEREU LA RAFT SI CA IN TIMPUL PETRECUT IN MAGAZIN ESTE O EXPERIENTA PLACUTA DE FIECARE DATA.
SUPER PUTERI: ORIENTARE CATRE CLIENT SI NEVOILE LUI, COMUNICARE, SPIRIT DE ECHIPA, CREATIVITATE, DINAMISM


star
Acum 18 ani, ne-am propus sa fim echipa care construieste, zi de zi, din pasiune sincera, o lume a copilariei cat mai zambitoare!

Am reusit! Astazi, noi cei peste 600 de colegide la Noriel, suntem mandri ca reprezentam unul dintre cele mai apreciate si de incredere branduri romanesti, la succesul caruia, fiecare dintre noi a fost incurajat si sustinit sa contribuie !

In cele 70 de magazine din toata tara, clientii nostri se bucura de experienta interactiuni cu colegi pregatiti, prietenosi si dornici sa isi ofera suportul neconditionat. Echipa Noriel nu doar vinde jocuri, jucarii hainute si accesorii pentru copii, noi ne-am angajat sa garantam diversitate, ingeniozitate, calitate si siguranta! In schimb, ne bucuram de recunoastere si de satisfactii zilnice, intr-un mediu de lucru destins, deschis si antrenant!

Daca crezi si simti ca noi, caute-ne la cariere@noriel.ro