<
 1. Carti
 2. /
 3. Carti pentru copii

Carte Editura Corint, Ora de educatie rutiera Vio si Rica in oras, Daniela Besliu, Ana Irina Ionescu

Produs exclusiv online
25,99 lei
in stoc

Livrare

lun, 4 mar - mie, 6 mar
Cod: EDU.400_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
 • GTIN: 9786067939484
 • Editura: Corint
 • Tip carte: Carti educative
 • Brand: Corint
 • Pentru: Fete, Baieti
 • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
 • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 1 x 26 cm
 • Greutate produs ambalat: 0.33 kg

Carte Editura Corint, Ora de educatie rutiera Vio si Rica in oras, Daniela Besliu, Ana Irina Ionescu

Educatia rutiera reprezinta o componenta importanta a pregatirii copiilor pentru viata, fiind singura modaliatate eficienta de a imprima tinerei generatii un comportament rutier corect, menit sa diminueze riscul de implicare al acesteia in accidente de circulatie.
Marginalizarea educatiei rutiere produsa in ultimele decenii, coroborat cu cresterea in volum si complexitate a traficului rutier, in contextul unei infrastructuri subdimensionate si insuficient modernizate, au generat situatia dramatica in care ne aflam astazi, de tara europena cu cea mai ridicata mortalitate cauzata de accidentele rutiere.
Ma bucur sa constat, insa, ca exista inca oameni inimosi care, in ciuda tuturor piedicilor existente, inteleg necesitatea educatiei rutiere si o promoveaza in mod sustinut, realizand, pentru prima data in ultimii ani, un manual nou de educatie rutiera, compensand astfel lipsa acuta a materialului didactic adecvat.
Apreciez in mod deosebit initiativa autorilor si a partenerilor de la Asociatia EDIT de a fructifica bogata experienta acumulata in cadrul proiectului „Ora de educatie rutiera" prin editarea acestui curs modern si atractiv, adaptat realitatii cotidiene.
indemn cu incredere cadrele didactice si parintii sa foloseasca din plin acest material complet, echilibrat si accesibil, pentru a transmite copiilor notiunile specifice necesare deplasarii in siguranta pe drumurile publice.

Numar pagini: 100
Dimensiuni: 20.5 x 26 cm
Autor: Daniela Besliu, Ana Irina Ionescu

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.