<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru copii

Carte Editura Girasol - 1000 de cuvinte in engleza

Stoc Epuizat
Cod: EG9218_001
Share Notificare Stoc
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 5 - 7 ani

Acest "minidictionar" este destinat copiilor care incep sa faca primii pasi in limba engleza, precum si celor care au deja unele notiuni si vor sa-si imbogateasca vocabularul de baza. Dupa cum veti vedea, este o carte cu un corp de litera potrivit si ilustratii color foarte expresive si atragatoare, care faciliteaza folosirea ei si totodata stimuleaza interesul pentru limba si invatarea acesteia.

Fiecare cuvant este tiparit cu litere bold, avand alaturi, in paranteza, pronuntia. Aceasta pronuntie este redata conform normelor internationale de transliterare si este de dorit ca parintele sa-I ajute pe copil sa invete sa o citeasca. De asemenea, este de dorit si accentul corect al cuvantului in limba engleza.

Vocabularul din acest dictionar a fost ales tinand cont de cuvintele cel mai frecvent folosite de copii in diferitele contexte in care se regasesc: acasa, la scoala, pe strada etc. In carte se afla si informatii din diverse domenii de interes: lunile anului, zilele saptamanii, culori, Halloween, Craciun etc.

Varsta recomandata: 5 - 7 ani

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.