<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Editura Trei, Ce sa faci cand nu e corect, Dawn Huebner

Oferta exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: 9786067194128_001w
Share Notificare Stoc
  • GTIN: 9786067194128
  • Editura: Trei
  • Tip carte: Psihologia copilului
  • Brand: Trei
  • Autor: Dawn Huebner

Carte Editura Trei, Ce sa faci... cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor sa faca fata invidiei si geloziei, Dawn Huebner

Ai observat cum se uita piratii cu ocheanul la alte vapoare sau la tinuturile indepartate? Cand focalizeaza pe lucruri marunte aflate la distanta, ei nu mai vad ce se intampla in preajma lor. Uneori pierd toata distractia. Uneori nu vad comoara nepretuita pe care deja o au.

La fel ca un pirat cu ochean, copiii se pot concentra asupra unui lucru pe care si-l doresc si sa nu le observe pe toate celelalte de care se pot bucura. Daca esti un copil care crede ca „nu e corect", aceasta carte este pentru tine!

Ce sa faci... cand nu e corect ii ghideaza pe copii si parinti in gestionarea dificilelor emotii de invidie si gelozie folosind strategii si tehnici bazate pe principiile cognitiv-comportamentale. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a gestiona invidia – pentru a-si continua viata cu placere.

Dr. Jacqueline B. Toner si Dr. Claire A.B. Freeland sunt psihologi clinicieni in Baltimore, Maryland, fiecare avand peste treizeci de ani de experienta in tratarea copiilor si parintilor acestora.

Numar pagini: 96
Dimensiuni: 21.5 x 28 cm
Tip coperta: Paperback
An aparitie: 2015
Autor: Dr. Jacqueline B. Toner, Dr. Claire A.B. Freeland

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.