<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Editura Trei, Parentajul terapeutic de la A la Z, Sarah Naish

-20%
Oferta exclusiv online
30,99 lei 38,99 lei
in stoc

Livrare

mar, 16 aug - joi, 18 aug
Cod: 9786064006097_001w
Share Favorit
  • GTIN: 9786064006097
  • Editura: Trei
  • Tip carte: Parenting
  • Brand: Trei

Carte Editura Trei, Parentajul terapeutic de la A la Z. Strategii si solutii, Sarah Naish

Ce sa facem atunci cand copiii nostri se comporta nepotrivit, cand sufera de frici si traume ascunse, cand, in ciuda eforturilor noastre, ei par sa actioneze urmand niste legi numai de ei stiute? Care sunt acele strategii eficiente, menite sa readuca linistea in caminul nostru si sa valorifice potentialul copiilor, pregatindu-i adecvat pentru viata de adult? Parentajul terapeutic de la A la Z este un ghid practic si usor de parcurs, in care sunt descrise si explicate comportamentele problematice si care ofera solutii simple si rationale, de aplicat in timpul si dupa manifestarea acestora, dar si preventiv.

Acest stil de parenting este util in primul rand copiilor care au suferit traume de dezvoltare sau tulburari de atasament in copilaria timpurie si care au nevoie mai mult decat altii de o baza de siguranta, de caldura si limite ferme, pentru a putea creste emotional si cognitiv. Asadar, desi fiecare parinte poate gasi in aceste pagini idei si sfaturi demne de urmat, cartea este de un interes deosebit pentru cei care si-au asumat sarcina dificila dar meritorie de a educa si ingriji copii al caror start in viata nu a fost dintre cele mai line.

Sarah Naish, specializata in asistenta sociala, fondatoare a Asociatiei Nationale Parintilor Terapeutici, este mama a cinci copii adoptati. Sustine conferinte si cursuri de formare pentru psihologi si asistenti sociali, dar si pentru parinti sociali sau adoptive.

Numar pagini: 416
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Tip coperta: Paperback
An aparitie: 2019
Autor: Sarah Naish

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.