<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Pedagogia Montessori, Editura DPH

Oferta exclusiv online
31,99 lei
in stoc

Livrare

lun, 24 ian - mie, 26 ian
Cod: 5948495002084_001w
Share Favorit
  • GTIN: 9786060480440
  • Editura: DPH
  • Tip carte: Psihologia copilului
  • Brand: DPH

Pedagogia Montessori este un reper clasic pentru reforma pedagogica – astazi mai actuala decat oricand, pentru ca in punctul ei central se afla individualizarea, activitatea libera si invatarea autonoma.

Aceasta introducere cu aplicatii practice dezvaluie radacinile istorice si biografice ale conceptului educational al Mariei Montessori si prezinta didactica ei si premisele antropologice de baza. Un accent deosebit este pus pe practica pedagogica si pe materialele necesare acesteia. Astfel, autoarea prezinta materialele tuturor domeniilor – materialele senzoriale si dimensionale, materialele pentru conversatie, matematica si educatie cosmica – si exemplifica modul de utilizare prin intermediul unor exemple selectionate atent si al unor fotografii pline de culoare. Ancorarea didacticii Montessori in cadrul actualei psihologii a educatiei si invatarii, precum si in reforma si cercetarea scolara empirice arata inainte de toate actualitatea pedagogiei Montessori. Recomandarile literare, adresele utile si tabletele schematice fac din aceasta carte alegerea perfecta pentru cititorii si educatorii in curs de formare sau in practica.

Dr. Eva Schumacher este profesor de pedagogie a educatiei primare la Universitatea Pedagogica Schwabisch Gmünd si lector teoretician Montessori. Aspectele centrale relevante ale activitatii sale sunt: reforma pedagogiei, dezvoltarea scolara, pedagogia si didactica Montessori.

Numar pagini: 128
Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm
Coperta: Necartonata
An aparitie: 2019

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.