Gel anti tantari Chicco Zanza-No, 60ml

  • Pentru Baieti, Fete
  • Varsta 0 - 6 luni, 6 - 12 luni, 1 - 2 ani

Noua gama Chicco de protectie impotriva tantarilor foloseste ca substanta activa Citrodiolul, un extract natural de Eucalipt (Eucalyptus Maculata Citrodiora), original din Australia, recunoscut pentru calitatile sale exceptionale in prevenirea intepaturilor provocate de tantari. Acest produs si-a demonstrat eficienta si impotriva speciei de tantar, cunoscuta sub denumirea de Asian Tiger (Aedes Albopictus), purtatorul meningitei West Nile.

Caracteristici produs:
Economic: datorita protectiei de lunga durata (3 ore), nu necesita aplicari frecvente; designul special permite dozarea perfecta a cantitatii care trebuie aplicata pe pielea copilului.

Protectie naturala: contine extract de extract de Citrodiol (Eucalipt)

Avantaje si beneficii:

Majoritatea produselor existente in comert contin ca substanta activa Diethyltoluamidum (DEET). Aceasta este un ingredient chimic nerecomandat, chiar si in doze mici, mai ales in cazul copiilor. Ingerarea acestei substante manifesta reactii adverse precum: pierderi de memorie, dureri de cap, oboseala, dureri musculare si articulare, dificultati in respiratie. De asemenea, s-a dovedit, din punct de vedere medical, ca poate provoca deteriorarea sistemului nervos central.

Datorita extractelor naturale continute de Zanza-no gel anti-tantari, protectia impotriva insectelor devine mult mai sigura si eficienta, fie zi, fie noapte.

37,90 lei
Rezerva in magazin
Adauga la favorite
in stoc

Livrare

Vineri, 23 Mar - Luni, 26 Mar
Share
Cod: 0106610-9_001
Citeste mai mult
0% of 100
0 (0 review-uri)
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie review-uri. Conecteaza-te sau Creeaza-ti cont
Newsletter