<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Jurnalul unei iubiri pierdute, Eric-Emmanuel Schmitt

Produs exclusiv online
24,99 lei
in stoc

Livrare

lun, 27 mar - mie, 29 mar
Cod: FI000653-1_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 9786067797671
  • Editura: Humanitas
  • Tip carte: Memorii si biografii
  • Brand: Humanitas
  • Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 18 ani +

Premiul Jules Renard 2020

Doliul dureaza doi ani, ii repeta prietenii lui Eric-Emmanuel Schmitt cand el incearca sa depaseasca suferinta provocata de moartea aceleia care i-a dat viata. Fiul documenteaza, in tulburatoarele pagini ale acestei confesiuni, cei doi ani in care parcurge drumul de la deznadejde la constientizarea datoriei de a fi fericit – singura cale de a-si omagia mama.

Doi ani in care deapana amintiri de-o viata, traieste si inregistreaza curajos sentimente contradictorii, momente-cheie si clipe de cumpana. Penduland intre evocarea trecutului fericit si consemnarea prezentului, cu realitatile sale inexorabile, Jurnalul unei iubiri pierdute transforma experienta mortii intr-o pledoarie pentru viata.

„Un scriitor nu poate reinvia pe nimeni, dar poate da viata prin cuvinte. La doi ani de la disparitia mamei sale, autorul se hotaraste sa-si transforme jurnalul doliului in carte – o carte in care nu vorbeste de­spre el, ci despre noi, noi toti, care trebuie sa infruntam, mai devreme sau mai tarziu, pierderea parintilor. Sa dai nume durerii, sa trasezi apoi un drum spre lumina, nu e oare acesta cel mai frumos dar pe care un romancier il poate face cititorilor sai?“ Le Pèlerin

Numar pagini: 216
Dimensiuni: 20 x 13 cm
An aparitie: 2021
Autor: Eric-Emmanuel Schmitt

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.