- Brand: Aptamil
- Tip produs: Lapte praf
- Varsta recomandata: 0 - 6 luni
Ingrediente:
Lactoza (din lapte), concentrat proteic hidrolizat din zer (din lapte)*, galacto oligozaharide (din lapte)*,uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita, ulei de cocos, SCP), emulgator ester de acid citric cu mono - si digliceride, fructo-oligozaharide, dihidrogenfosfat de potasiu, clorura de calciu, ulei de peste,clorura de colina, acid L- ascorbic, lecitina de soia, taurina, L-ascorbat de sodiu, inozitol, sulfat feros, sulfat de zinc, sare 5' - monofosfat uridina de sodiu, 5' - monofosfat citidina, DL - alfa-tocoferil acetat, 5' - monofosfat adenozin, sare 5' - monofosfat inozina de sodiu, L-camitina, nicotinamida, sare 5' - monofosfat guanozina de sodiu, D-pantotenat de calciu, D-biotina, sulfat cupric, acid pteroilmonoglutamic, retinil palmitat, DL-alfa-tocoferol, riboflavina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan, iodura de potasiu, fitomenadiona, selenit de sodiu.
Instructiuni de utilizare:
- Spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
- Fierbeti apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati la racit.
- Turnati in biberon cantitatea de apa necesara urmand indicatiile pentru prepararea unei mese din tabelul de dozare.
- Dozati pulberea cu masura din interiorul ambalajului si adaugati-o conform tabelului de dozare in biberon.
- Inchideti biberonul, agitati cateva secunde pentru a dizolva pudra si lasati la racit.
- Verificati pe incheietura mainii temperatura laptelui preparat inainte de a-l administra sugarului (cca 37˚C).
Conditii de pastrare: Pachetul, odata deschis, va fi tinut inchis si pastrat intr-un loc uscat si racoros (<25˚C).
Alergeni: Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
Valoare energetica per 100g de produs: 66 kcal.