- Brand: Aptamil
- Tip produs: Lapte praf
- Varsta recomandata: 6 - 12 luni
Ingrediente:
Concentrat proteic hidrolizat din zer (din lapte)*, lactoza (din lapte), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui, SC0), amidon (din porumb), galacto-oligozaharide (din lapte)*, fructo-oligozaharide, emulgator: ester de acid citric cu mono- si digliceride, dihidrogenfosfat de potasiu, clorura de calciu, fosfat tricalcic, ulei de peste, clorura de colina, acid L-ascorbic, taurina, lecitina din soia, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, sulfat de zinc, inozitol, sare 5'-monofosfat uridina de sodiu, 5'-monofosfat citidina, 5'-monofosfat adenozin, sare 5'-monofosfat inozin de sodiu, L-carnitina, nicotinamida, sare 5'-monofosfat guanozin de sodiu, D-pantotenat de calciu, D-biotina, sulfat cupric, retinil palmitat, acid pteroilmonoglutamic, DL-alfa-tocoferol, riboflavina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, iodura de potasiu, sulfat de mangan, fitomenadiona, selenit de sodiu.
Instructiuni de utilizare:
- Spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
- Fierbeti apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati la racit.
- Turnati in biberon cantitatea de apa necesara urmand indicatiile pentru prepararea unei mese din tabelul de dozare.
- Dozati pulberea cu masura din interiorul ambalajului si adaugati-o conform tabelului de dozare in biberon.
- Inchideti biberonul, agitati cateva secunde pentru a dizolva pudra si lasati la racit.
- Verificati pe incheietura mainii temperatura laptelui preparat inainte de a-l administra sugarului (cca 37˚C).
Conditii de pastrare: A se pastra produsul la loc uscat si racoros. Nu refrigerati.
Alergeni:
- Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
- Soia si produse derivate
- Peste si produse derivate
Valoare energetica per 100g de produs: 66 kcal