<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Avatar - Aventura pe Skimwing (75576)

179,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 26 apr - lun, 29 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00075576_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421889
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Avatar
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 5 x 27 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.29 kg

Incanta un fan Avatar cu acest set grozav, care include o figurina skimwing articulata, minifigurinele Tonowari si Jake Sully si un decor extraterestru cu recife de corali.

Foloseste puterea data de Na’vi kuru pentru a te conecta cu creatura feroce skimwing si tine-te bine pe masura ce plutesti in oceanul bogat in corali de pe Pandora. Alatura-te lui Jake Sully si liderului clanului Metkayina, Tonowari, pentru aventuri palpitante in ocean. Recreeaza scenele favorite din film si imagineaza propriile tale povesti. Exploreaza magia Pandorei cu acest set splendid LEGO® Avatar.

Fanii Avatar vor adora acest set 8+ LEGO® Avatar Aventura pe skimwing (75576). Copiii si cinefilii pot retrai momente favorite din film sau recrea propriile lor scene si povesti cu figurina articulata skimwing, cu minifigurinele Tonowari si Jake Sully si cu un decor cu recife de corali extraterestru. Distractiv de construit Aceasta jucarie de colectie include un ghid de constructie ilustrat si usor de urmat si aplicatia LEGO Builder, un mentor digital cu instrumente intuitive de apropiere si de rotire, care iti permit sa vizualizezi modelele din toate unghiurile pe masura ce construiesti. Minunat pentru joaca si etalare Seturile LEGO Avatar prezinta vehicule, masini, animale, creaturi si personaje emblematice in decoruri din tematica naturii extraterestre. Modelele sunt perfecte pentru joaca fantezista, putand fi pozitionate pentru a crea piese pentru etalare dinamice. Colectioneaza si combina seturile LEGO Avatar pentru a-ti extinde posibilitatile de joaca sau construieste propria versiune pentru Pandora.

Numarul pieselor din cutie: 259 
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 8 ani +

Seria LEGO® Avatar le da posibilitatea copiilor si faniilor Avatar sa retraiasca experienta filmului pe masura ce construiesc si sa exploreze lumea Pandora, plina de actiune si aventura!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.