<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Avatar - Neytiri si Thanator vs. Robotul Amp Quaritch (75571)

229,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

vin, 26 apr - lun, 29 apr

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG75571_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016913590
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Avatar
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 ani +, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 6 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.50 kg

Incanta un fan al rasei Na’vi cu un set de actiune plin de aventuri

Sari pe Thanator-ul tau si conecteaza-te cu el folosindu-ti Na’vi kuru, apoi alatura-te lui Neytiri in lupta sa impotriva Colonelului Quaritch! Patrunde in actiune cu acest set uimitor LEGO® Avatar si recreeaza memorabila lor confruntare finala. Creeaza decorul de padure tropicala cu piese care stralucesc in intuneric. Pune-l pe Colonel in costumul sau AMP, urc-o pe Neytiri pe Thanator-ul ei si da drumul actiunii. Cine se va impune? Asta depinde de tine!

Stii un fan Avatar sau un copil de 9 ani sau mai mare care merita o rasplata? Acest set cu jucarie de constructie LEGO® Avatar Neytiri si Thanator contra Robotul AMP Quaritch (75571) va fi cadoul perfect. Setul include minifigurinele Neytiri si Colonelul Miles Quaritch, modelele articulate ale figurinei Thanator al lui Neytiri si costumului AMP al Colonelului, precum si o constructie a unui decor de padure tropicala cu piese care stralucesc in intuneric. Creeaza amintiri de familie jucandu-te cu setul separat sau combinat cu alte seturi Incurajeaza pasiunea unui copil sau a unui cinefil pentru natura cu un set conceput sa infatiseze minunata si periculoasa padure tropicala de pe Pandora si cu care copiii si familiile imagineaza scene de actiune sau creeaza noi povesti. Combina seturile (vandute separat) pentru a extinde joaca si construieste o versiune unica a Pandorei. Conceput pentru joaca dinamica sau etalare Cu personaje si locatii emblematice, seturile LEGO Avatar ofera copiilor o experienta de joaca minunata si optiuni interesante de povesti. Modelele arata grozav si cand sunt expuse pe un raft, cu o constructie detaliata, creata pentru a pozitiona figurinele, astfel incat fanii mai mari sa se bucure de momente de concentrare pe masura ce redescopera universul vibrant.

Numarul pieselor din cutie: 560
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 9 ani +

Seria LEGO® Avatar le da posibilitatea copiilor si faniilor Avatar sa retraiasca experienta filmului pe masura ce construiesc si sa exploreze lumea Pandora, plina de actiune si aventura!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.