<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Barca pentru scufundari de explorare (60377)

Nou
149,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T01060377_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416373
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 35 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Introdu copiii in universul explorarii oceanului cu setul LEGO® City Barca pentru scufundari de explorare, plin cu dotari pentru multe ore de joaca fantezista.

Aventureaza-te in larg la bordul ultramodernei Barci pentru scufundari de explorare. Foloseste macaraua pentru a lansa minisubmarinul autonom, imbraca echipamentul de scufundare si porneste spre fundul oceanului. Inoata alaturi de un rechin-ciocan si un diavol de mare si descopera un recif de corali splendid, un cufar cu comori scufundat si o simpatica testoasa. Aventurile palpitante din largul oceanului te asteapta!

Nenumarate aventuri fanteziste asteapta sa fie descoperite in setul 5+ LEGO® City Barca pentru scufundari de explorare (60377). Barca gonflabila contine o multime de dotari realiste, inclusiv o macara functionala. Setul mai contine si un minisubmarin, un decor cu recif de corali si un cufar cu comori. Include 3 minifigurine explorator si figurine diavol de mare, rechin-ciocan, crab, 2 pesti si 2 testoase, precum si multe accesorii care sa inspire crearea de povesti. Ghiduri de constructie tiparite si digitale Aplicatia LEGO Builder ii ghideaza pe copii intr-o aventura de constructie intuitiva. Acestia pot explora si salva seturi virtuale, isi pot monitoriza progresul constructiei, pot apropia, roti si vizualiza modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc. Seturi de joaca fara limite pentru copii Seturile LEGO City ofera vehicule grozave, structuri realiste si personaje interesante pentru multe ore de joaca fantezista si pot fi combinate cu alte seturi din gama LEGO City.

Numarul pieselor din cutie: 182
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 5 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.