<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® City - Cilindru compactor de santier (60401)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00060401_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017566740
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Masini
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 15 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.17 kg

Pasionatii de camioane si de vehicule de santier de jucarie vor adora acest cilindru compactor, care are anvelope mari si groase si o rola mare si stralucitoare si este insotit de o minifigurina muncitor.

Construieste drumuri noi pentru vehiculele grozave din LEGO® City cu cel mai impresionant cilindru compactor din oras. Aceasta masina puternica pentru sosele este echipata cu anvelope mari si groase pentru maxima aderenta si o rola mare si stralucitoare pentru presarea puternica a asfaltului. Pune-ti casca de protectie, urca la volan si niveleaza ca un profesionist. La treaba, erou al constructiilor!

Descopera cel mai tare cilindru compactor din oras! Cu anvelopele sale groase si rola de presare stralucitoare, setul LEGO® City Cilindru compactor de santier (60401) este perfect pentru pasionatii de camioane si vehicule pentru constructii. Asemenea vehiculului real, modelul din set are un far semnalizator si un cockpit pentru minifigurina pilot. Aceasta jucarie distractiva stimuleaza creativitatea si imaginatia copiilor de 5+ ani si poate fi combinat cu jucarii similare (vandute separat) din gama LEGO City.
Acest cilindru compactor nu asigura doar distractia la joaca. Copiii au parte totodata si de o experienta de constructie plina de satisfactii, ajutati de ghidul tiparit usor de urmat, precum si de instructiunile digitale din aplicatia LEGO Builder. Aplicatia, un insotitor intuitiv pe parcursul constructiei, permite copiilor sa apropie si sa roteasca seturile in 3D si sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Copiii cresc inconjurati de vehicule si masini uimitoare, iar seturile de constructie LEGO City Vehicule grozave le permit sa exploreze indeaproape aceste modele realiste, insotite de personaje amuzante care inspira joaca imaginativa fara limite.

Numarul pieselor din cutie: 78
Numarul minifigurinelor din set: 1

Cu seturile de constructie LEGO® City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile LEGO® City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.