<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Masina unitatii de pompieri (60374)

279,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00060374_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416342
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Masini, Pompieri, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 48 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.92 kg

Set de joc LEGO® City cu pompieri, plin de dotari, incluzand un camion de pompieri modern cu multe functii grozave, precum si 3 minifigurine si o multime de accesorii distractive.

Alatura-te pompierilor LEGO® City la bordul ultramodernei Masini a unitatii de pompieri. Acest vehicul are toate doratile necesare pentru ca tu sa duci misiunile la bun sfarsit! Foloseste extinctorul din masina si drona ca sa lansezi elemente speciale de stingere a incendiilor. Muta obiecte grele cu ajutorul troliului de pe masina. Daca temperatura e prea ridicata, trimite drona terestra care are un brat robotic. Pregateste-te pentru actiune!

Inflacareaza joaca de-a pompierii a copiilor cu LEGO® City Masina unitatii de pompieri (60374). Acest vehicul de pompieri plin de dotari include un centru de control detasabil, o drona pentru stingerea incendiilor si o drona terestra. Copiii pot lansa diferite elemente din vehicul si din drona pentru a imagina scene de actiune de stingere a incendiilor cu apa si spuma. Adauga decorurile de padure si oras in flacari si cele 3 minifigurine si bucura-te de ore intregi de distractie cu multa actiune de lupta cu incendiile. Constructie si joaca distractive pentru copii de 7 ani si mai mari Acest set de constructie LEGO include un detaliat ghid de constructie tiparit si aplicatia LEGO Builder, un partener de constructie interactiv cu instrumente intuitive de apropiere si rotire care permit copiilor sa vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe masura ce-l construiesc. Jucarii care hranesc creativitatea copiilor Seturile de joc LEGO City poarta copiii in miezul actiunii, unde creeaza povesti, cu cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje distractive care inspira joaca fantezista, fara limite.

Numarul pieselor din cutie: 502
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 7 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.