<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® City - Statie spatiala modulara (60433)

529,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00060433_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017588230
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Casute, Spatiu
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 38 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.60 kg

Copiii vor adora acest set de joaca LEGO® City Statie spatiala modulara cu nava spatiala ce poate fi andocata, motocicleta spatiala si capsule cu camere, plus 6 minifigurine membru al echipajului.

Alatura-te echipajului spatial de la aceasta LEGO® City Statie spatiala modulara. Acest inel spatial futurist este o ancora orbitala pentru andocarea modulelor de nava spatiala si capsule cu camere, incluzand un satelit, o motocicleta spatiala, o naveta, un laborator stiintific, un atelier de reparatii, o bucatarie, spatii de dormit si un biodom. Schimba modulele intre ele ca sa iti creezi propriul model de statie spatiala sau conecteaza-le cu naveta pentru a forma un tren spatial grozav!

Incanta un astronaut in devenire cu setul de joc cu model LEGO® City Statie spatiala modulara (60433) pentru copii de 7 ani si mai mari. Acest inel spatial futurist este o ancora orbitala pentru andocarea modulelor de nava spatiala si capsule cu camere, incluzand un satelit, o motocicleta spatiala, o naveta, un laborator stiintific de explorare, un atelier de reparatii, o bucatarie, spatii de dormit si un biodom. Copiii pot schimba modulele intre ele pentru a-si crea statia spatiala perfecta sau le pot conecta la naveta pentru a forma un tren spatial grozav. Setul mai include si 6 minifigurine membri ai echipajului, pentru aventuri memorabile in spatiul cosmic.
Du-ti copilul intr-o aventura de constructie captivanta cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti seturile pentru a le vizualiza din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Jucariile LEGO City pe tema spatiului contin vehicule realiste, structuri detaliate si personaje impresionante care combina imaginarul si realitatea pentru joaca creativa fara limite. Acest set include sistem special cu sas pentru conectarea la alte seturi de joc LEGO cu tematica spatiala compatibile (vandute separat).

Numarul pieselor din cutie: 1097
Numarul minifigurinelor din set: 6

Cu seturile de constructie LEGO® City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile LEGO® City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.