<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Classic - Case creative (11035)

289,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N01011035_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583006
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Classic
  • Interese: Casute, Cladiri, Constructie libera
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.23 kg

Kit de constructie cu case de jucarie. 6 modele atractive in setul LEGO® Classic Case creative, in culori, structuri, marimi si forme diferite, concepute pentru a fi construite si personalizate de copii de 4+ ani.

Construieste 6 case colorate cu structuri, inaltimi si forme diferite. Distractia creativa continua cand adaugi caramizi pentru a inalta casele si cand schimbi usile, ferestrele, acoperisurile, gradinile si altele pentru a modifica aspectul fiecarei case. Pentru si mai multe posibilitati, vezi cele 8 idei incluse si adauga constructiilor tale si mai multa atractivitate. Sau combina multe caramizi ca sa construiesti o casa supradimensionata!

Inspira micii constructori cu setul LEGO® Classic Case creative (11035). Fetele si baietii de 4+ ani pot crea, combina si personaliza 6 case colorate, iar ferestrele, usile si accesoriile din acest set de constructie cu case LEGO le cresc increderea in propria creativitate, le imbunatatesc concentrarea si le dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor. Copiii urmeaza instructiunile simple pentru a construi 6 modele de inaltimi si forme diferite. Distractia creativa continua pe cand adauga caramizi pentru a inalta casele si schimba usile, ferestrele, acoperisurile, gradinile si altele ca sa modifice aspectul fiecarei case. Setul contine 8 idei care sa inspire copiii sa-si extinda si mai mult constructiile creative. Pentru a creste distractia, acestia pot construi o casa LEGO super mare folosind o multime de caramizi si piese din kit. Instructiunile pot fi gasite si in aplicatia LEGO Builder, care le permite copiilor sa apropie si sa roteasca modelele si sa-si urmareasca progresul. Jucariile LEGO Classic sunt pline de idei si inspiratie si dau ocazia parintilor sa se distreze construind alaturi de copiii lor si sa fie martori la etapele acestora de dezvoltare.

Numarul pieselor din cutie: 850

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO® ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO® Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.