<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Classic - Planete creative (11037)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00011037_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583037
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Classic
  • Interese: Caramizi variate, Spatiu
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.61 kg

In setul LEGO® Classic Planete creative, copiii descopera 5 jucarii pe tema spatiului pe care sa le construiasca: un sistem solar, o racheta, un extraterestru, un astronaut si planeta Saturn.

Lanseaza-te in spatiu cu 5 modele usor de construit: un sistem solar zambitor, o racheta, un extraterestru amuzant, un astronaut grozav si planeta Saturn cu celebrele sale inele. Fa-ti modelele si mai interesante cu ajutorul culorilor intense si caramizilor fotoluminescente. Apoi, inainte sa revii pe Pamant, exploreaza cele 10 noi idei pentru a crea cele mai impresionante creatii din univers.

Jucaria LEGO® Classic Planete creative (11037) ii lanseaza pe micii astronauti si astronomi de 5+ ani intr-o calatorie a explorarii creative. Kitul cu modele usor de construit, precum un sistem solar, un astronaut si o naveta spatiala, este ideal pentru copiii care doresc sa construiasca, sa se joace si sa ajunga cu indrazneala acolo unde niciun constructor LEGO n-a mai ajuns vreodata! Copiii asambleaza caramizile colorate pentru a construi o racheta, un extraterestru, un astronaut si un minisistem solar care include soarele si planetele Marte, Pamant si Saturn cu inelele sale. Modelele spatiale pot fi personalizate prin utilizarea variantelor de culori, forme, ochi, expresii, iar un suport permite rotirea lor. Setul include chiar si caramizi fotoluminescente pentru vizibilitate pe intuneric. Creativitatea cosmica nu se opreste datorita sugestiilor pentru constructii alternative, intre care un sistem solar complet, din 8 planete. Ghidurile si functiile digitale sunt disponibile in aplicatia LEGO Builder. Jucariile LEGO Classic sunt pline de idei si inspiratie si dau ocazia parintilor sa se distreze construind alaturi de copiii lor si sa fie martori la etapele acestora de dezvoltare.

Numarul pieselor din cutie: 450

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO® ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO® Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.