<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Creator - Camioneta platforma cu elicopter (31146)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00031146_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017567402
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Creator
  • Interese: Decor, Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.37 kg

Copiii pot interpreta povesti amuzante cu LEGO® Creator Camioneta-platforma cu elicopter, apoi pot reconstrui modelul intr-un set cu avion si camion sau intr-unul cu masina de jucarie.

Priveste sus pe cer! Un elicopter se pregateste sa aterizeze in spatele unei camionete. Odata ce a aterizat, reconstruieste modelul LEGO® Creator Camioneta-platforma cu elicopter intr-un avion cu elice puternic si intr-un camion cu combustibil sautransforma-l intr-o masina de curse hot rod si intr-un SUV pentru a organiza curse palpitante. Poti chiar sa-ti lasi imaginatia sa zburde si sa creezi propriile vehicule. Actiunea nu se opreste niciodata cu acest set 3 in 1 cu vehicule!

Aventuri in ritm alert ii asteapta pe baietii si fetele de 7 ani si mai mari in setul LEGO® Creator Camioneta-platforma cu elicopter (31146). Copiii pot folosi cele 270 de piese din setul 3 in 1 pentru a construi un camion transportator cool, cu roti mobile, pe a carui remorca poate fi transportat un elicopter LEGO cu pale rotative mobile. Cu aceasta jucarie LEGO Creator 3 in 1, copiii pot construi 3 seturi cu vehicule diferite, fiecare continand 2 vehicule. Acestia au ocazia sa construiasca Camioneta-platforma cu elicopter, s-o reconstruiasca intr-un avion cu elice si camion de combustibil cu roti mobile sau intr-o masina hot rod si un SUV pentru curse. De asemenea, pot folosi caramizile pentru a crea propriile vehicule. Jucariile LEGO Creator 3 in 1 sunt cadouri grozave pentru copii, oferind 3 modele diferite in fiecare cutie. Copiii vor fi incantati sa le construiasca si sa le reconstruiasca iar si iar. Seturile 3 in 1 ii bucura pe copii ore in sir si ofera o gama de modele care raspunde celor mai mari pasiuni ale celor mici, incluzand vehiculele super rapide, animalele uimitoare si scenele urbane detaliate.

Numarul pieselor din cutie: 270

Seria LEGO Creator permite copilului dumneavoastra sa experimenteze lumea colorata din jurul lui, construind in miniatura case, autoturisme, avioane si diverse personaje. Dezvolta-i creativitatea cu steurile LEGO Creator!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.