<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Creator - Casa Primitoare (31139)

309,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00031139_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415925
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Creator
  • Interese: Cladiri
  • Varsta recomandata: 8 ani +, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.08 kg

Micii constructori isi pot inchipui povesti incantatoare cu setul de constructie LEGO® Creator 3 in 1 Casa primitoare, din care pot reconstrui o casa pe canal sau una pe lac.

Pregateste-te sa savurezi viata buna in 3 case LEGO® impresionante! Petrece timp la Casa primitoare, unde poti sa stai pe terasa din gradina sau lua masa in bucatarie. Reconstruieste casa intr-una amplasata pe canal, cu 3 niveluri si un birou la mansarda, o galerie de arta si o cafenea sau petrece o vacanta la casa de pe lac, unde poti merge cu barca pe apa. Momentele amuzante de joaca nu se termina niciodata cu acest incredibil set 3 in 1.

Copiii de 8+ vor fi incantati sa transpuna in joaca lor povesti distractive cu acest impresionant set LEGO® Creator 3 in 1 Casa primitoare (31139). Setul include o casa de familie cu 4 incaperi: o bucatarie, o sufragerie, un dormitor matrimonial si un dormitor pentru copii, plus o terasa in gradina. Casa se deschide in mijloc pentru a oferi copiilor si mai multe optiuni de joaca. Jucarii amuzante care ii incanta pe micii constructori Copiii au optiunea de a crea 3 case LEGO diferite cu acest set minunat. Ei pot construi o casa de familie cu 2 niveluri si o terasa in gradina, pe care o pot reconstrui intr-o casa asezata pe canal cu 3 niveluri si un birou la mansarda, galerie de arta si o cafenea sau intr-o casa de vacanta pe lac, insotita de o barca. Fiecare model poate fi ajustat si folosit la joaca in 2 pozitii si e insotit de 3 minifigurine (2 adulti si 1 copil), ale caror haine si coafuri pot fi schimbate pentru a fi transformate in personaje diferite. Aplicatia LEGO Builder Descarca aplicatia LEGO Builder si patrunde intr-o noua lume a construitului distractiv, in care copiii isi pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 808
Varsta recomandata: 8 ani +

Seria LEGO® Creator permite copilului dumneavoastra sa experimenteze lumea colorata din jurul lui, construind in miniatura case, autoturisme, avioane si diverse personaje. Dezvolta-i creativitatea cu steurile LEGO® Creator!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.