<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Creator - Strada principala (31141)

Produs exclusiv online
719,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00031141_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415949
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Creator
  • Interese: Casute, Cladiri
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 7 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.99 kg

Viziteaza orasul cu setul de constructie LEGO® Creator 3 in 1 Strada principala, apoi reconstruieste-l intr-un zgarie-nori art deco cu 4 niveluri sau intr-o strada comerciala cu arcada.

Pregateste-te pentru o vizita distractiva intr-un oras plin de viata! Cazeaza-te la hotel, vezi ce albume sunt in magazinul de muzica, savureaza o gustare la cafenea si delecteaza-te cu spectacolul oferit de o formatie pe acoperisul unei cladiri. Reconstruieste modelul intr-un elegant zgarie-nori art deco cu 4 niveluri, cu un hol, o bucatarie, un living si un birou, sau intr-o strada comerciala cu arcada, cu un studio foto si o florarie. Joaca fara sfarsit cu acest set incredibil 3 in1! 

 Fanii LEGO® de 9+ ani se bucura de o excursie distractiva in oras cu setul de constructie LEGO Creator 3 in 1 Strada principala (31141). Setul contine 4 cladiri: un hotel pe colt cu 3 niveluri, un magazin de muzica, un magazin de albume cu o formatie cu acoperisul cladirii si o cafenea. Fiecare cladire se conecteaza pentru a forma o scena stradala sau poate fi desprinsa pentru joaca separat. Cladiri de jucarie care stimuleaza joaca creativa fara limite Micii constructori pot crea 3 modele diferite de oras cu acest set LEGO Creator 3 in 1. Pot construi Strada principala cu 4 cladiri, o pot reconstrui intr-un bloc de apartamente art deco cu 4 niveluri si un parc sau intr-o strada comerciala cu arcada, cu un studio foto si o florarie. Fiecare set contine si 6 minifigurine pentru joaca pe roluri. Colectioneaza 3 seturi si combina cele 3 modele individuale pentru a crea o scena urbana foarte ampla. Distractie digitala pentru constructorii LEGO Cu aplicatia LEGO Builder, copiii sunt ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva, in care apropie si rotesc modelele in 3D, salveaza seturi si isi monitorizeaza progresul. 

Numarul pieselor din cutie: 1459
Numarul minifigurinelor incluse: 6
Varsta recomandata: 9 ani +

Seria LEGO® Creator permite copilului dumneavoastra sa experimenteze lumea colorata din jurul lui, construind in miniatura case, autoturisme, avioane si diverse personaje. Dezvolta-i creativitatea cu steurile LEGO® Creator!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.