<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dots - In Adancuri (41942)

Stoc Epuizat
Cod: LG41942_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017156101
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DOTS
  • Interese: Arta
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 25 x 1 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.02 kg

Cufunda-te in design cu acest kit de bratari inspirat de adancul marii. Pasionatii de lucru manual vor face senzatie cu acest set LEGO® DOTS In adancuri (41942). Acest kit destinat copiilor de 6+ ani include 2 bratari ajustabile, baze pentru talismane si talismane suspendate noi din ianuarie 2022, plus o multime de placute inspirate de adancul marii. Bratarile sunt creatii usoare si intuitive, iar copiii le pot personaliza pentru a se potrivi cu tinuta sau cu starea lor de spirit. Creativitate deschisa Setul inspirat de adancul marii are 2 bratari in culori albastru inchis si azuriu, plus 34 de placute multicolore ce includ 2 baze pentru talismane, 2 talismane unice de atasat, placute opalescente si transparente violet deschis, placute ce stralucesc in intuneric si placute decorate. Exprimare de sine descatusata Kiturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului LEGO, prin crearea si decorarea seturilor. Orice se potriveste cu aceste bratari, inclusiv toate celelalte kituri DOTS (vandute separat) – deoarece imaginatia copiilor detine controlul si magia. Seturile de artizanat DOTS sunt cadouri surpriza minunate sau daruri de zi de nastere pentru copiii creativi.

Creeaza, imparte, repeta! Intinde cele 2 bratari subtiri LEGO® DOTS In Adancuri pe o suprafata plata si creeaza modele cu tematica subacvatica folosind placutele colorate. Adauga placutele opalescente, asaza placutele meduza ce stralucesc in intuneric, apoi fixeaza baza cool pentru talismane si talismanul inima violet pentru a-ti etala stilul. Esti gata pentru o schimbare? Transforma bratarile pentru se potrivi oricarei stari de spirit sau fa schimb si imparte-le cu familia sau prietenii!

Numarul pieselor din cutie: 36
Varsta recomandata: 6 ani +

LEGO® DOTS inseamna permisiunea de a experimenta, de a crea ceva minunat si de a iti exprima personalitatea in fata lumii. Nu exista un mod corect sau incorect de a face lucrurile aici. Scopul este de a construi ce iti place si de a iti placea ceea ce construiesti. LEGO® DOTS este o gama noua de produse care se incadreaza in domeniul de arte si meserii, folosind un model de joaca bazat pe placi mici colorate care practic iti ofera o panza goala pe care sa pictezi cu piese LEGO®. Este sprijinita de un portofoliu variat, de la bratari la decoratiuni pentru camera, toate prevazute cu suprafete care pot fi personalizate de catre tine.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.