<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dots - Jucator (41943)

Stoc Epuizat
Cod: LG41943_001w
Share Notificare Stoc
5 (1 review-uri)
  • GTIN: 5702017156118
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DOTS
  • Interese: Arta
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 25 x 1 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.02 kg

Posibilitati nesfarsite de design retro cu acest kit de bratari. Ai un copil innebunit dupa jocuri sau pasionat de artizanat? Ambele pasiuni pot fi urmate cu acest kit cool LEGO® DOTS Jucator (41943)! Acest set creativ destinat copiilor de 6 ani si mai mari consta dintr-o bratara neagra flexibila si ajustabila ce se potriveste pe incheieturi mai mari sau mai mici, 36 de placute colorate ce includ placute decorate cu tematica jocurilor, plus baze pentru talismane si talismane fulger noi din ianuarie 2022. Procesul este conceput sa fie unul usor si intuitiv, astfel incat copiii isi pot crea propria bratara unica pentru a se potrivi tinutei sau dispozitiei lor. Joaca-te asa cum vrei Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului si a creativitatii LEGO pe masura ce asambleaza si decoreaza diferitele seturi. Orice se potriveste cu aceste bratari inspirate de jocurile retro, inclusiv toate celelalte kituri artizanale DOTS (vandute separat) – deoarece imaginatia copiilor detine controlul si magia. Seturile DOTS sunt daruri surpriza minunate sau cadouri distractive de zi de nastere pentru copii creativi.

Du-ti stilul la nivelul urmator cu kitul de bratari Jucator! Intinde bratara LEGO® DOTS pe o suprafata plata si ataseaza placutele colorate. Adauga placutele neon viu colorate cu tematica jocurilor in moduri creative pentru a se potrivi cu personalitatea ta, completeaza designul cu un talisman indraznet, apoi pune-ti bratara si arata lumii latura ta de jucator! Esti gata pentru o schimbare? Transforma bratara oricand! #dotyourworld

Numarul pieselor din cutie: 37
Varsta recomandata: 6 ani +

LEGO® DOTS inseamna permisiunea de a experimenta, de a crea ceva minunat si de a iti exprima personalitatea in fata lumii. Nu exista un mod corect sau incorect de a face lucrurile aici. Scopul este de a construi ce iti place si de a iti placea ceea ce construiesti. LEGO® DOTS este o gama noua de produse care se incadreaza in domeniul de arte si meserii, folosind un model de joaca bazat pe placi mici colorate care practic iti ofera o panza goala pe care sa pictezi cu piese LEGO®. Este sprijinita de un portofoliu variat, de la bratari la decoratiuni pentru camera, toate prevazute cu suprafete care pot fi personalizate de catre tine.

5 (1 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.