<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dots - Pachet de accesorii Hogwarts (41808)

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041808_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421193
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DOTS
  • Interese: Caramizi variate, Decor
  • Varsta recomandata: 8 ani +, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 27 x 6 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.09 kg

Inspira creativitatea copiilor cu acest pachet LEGO® de accesorii distractive, care include 4 suprafete de lucru DOTS pentru modele si 225+ placute colorate si decorate.

Etaleaza-ti dragostea pentru tot ce tine de Harry Potter™ cu Pachetul de accesorii Hogwarts™! Deschide kitul LEGO® DOTS ca sa descoperi placutele in culorile casei Hogwarts, precum si placutele si talismanele decorate. Exploreaza articolele cool, care includ o bratara cu doua siruri, un petic de cusut, un breloc de bagaj rectangular si un breloc de bagaj cu cicatricea in forma de fulger a lui Harry Potter. Foloseste sugestiile de modele incluse sau da frau liber ingeniozitatii tale!

Vrei un kit distractiv pentru fanii Harry Potter™ si copiii de 8 ani si mai mari? Ofera-le acest LEGO® DOTS Pachet de accesorii Hogwarts™ (41808) si lasa-i sa-si etaleze pasiunea! Setul contine 4 suprafete de lucru DOTS, intre care o bratara cu doua siruri, un petic de cusut, un breloc de bagaj rectangular, un breloc de bagaj cu cicatricea lui Harry Potter in forma de fulger, un inel de chei si o cheie. Placutele incluse au diferite marimi si culori si infatiseaza talismane, suporturi de talismane si 10 placute decorate aleatoriu (din 16 modele posibile). Copiii pot crea nenumarate modele pentru a-si arata dragostea pentru Harry Potter sau pentru casa preferata de la Hogwarts si a-si exprima personalitatea. Pachet cu modele amuzante Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului LEGO pe masura ce asambleaza si decoreaza diferitele seturi. Orice se potriveste cu aceasta combinatie de articole utile si purtabile si cu multimea de placute colorate care starnesc creativitatea, deoarece imaginatia copiilor detine magia si controlul. Seturile DOTS sunt pline cu posibilitati si sunt daruri distractive pentru copiii creativi.

Numarul pieselor din cutie: 234
Varsta recomandata: 8 ani +

LEGO® DOTS inseamna permisiunea de a experimenta, de a crea ceva minunat si de a iti exprima personalitatea in fata lumii. Nu exista un mod corect sau incorect de a face lucrurile aici. Scopul este de a construi ce iti place si de a iti placea ceea ce construiesti. LEGO® DOTS este o gama noua de produse care se incadreaza in domeniul de arte si meserii, folosind un model de joaca bazat pe placi mici colorate care practic iti ofera o panza goala pe care sa pictezi cu piese LEGO®.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.