<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dots - Suport pentru creioane Hedwig (41809)

Stoc Epuizat
Cod: N00041809_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017421209
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DOTS
  • Interese: Caramizi variate, Decor
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.29 kg

Aprinde creativitatea unui fan Harry Potter™ cu un suport pentru creioane, un suport pentru notite in forma unei scrisori, placute si inspiratie pentru modele.
 
Fa-ti ordine pe banca de scoala cu ajutorul unui prieten cu pene! Creeaza LEGO® DOTS Suport pentru creioane Hedwig™ si suportul pentru notite in forma de scrisoare, apoi incepe decorarea. Alege modele din brosura inclusa sau dezlantuie-ti magia creativa si concepe propriile modele. Cand ai terminat, foloseste suportul pentru creioane si cel pentru notite pentru a-ti tine lucrurile importante si a pastra ordinea pe pupitru. Vrei sa faci o schimbare? Refa modelele!

Cunosti un iubitor de animale sau un fan Harry Potter™ de 6+ ani care e pasionat de arta si design? Ofera-i ocazia sa-si exploreze pasiunea cu acest kit util si distractiv LEGO® DOTS Suport pentru creioane Hedwig™ (41809). Acest set cu accesorii pentru pupitru este un cadou grozav pentru joaca de fiecare zi sau pentru reinceperea scolii si contine un suport pentru creioane cu o parte frontala in forma de bufnita cu aripi mobile, un suport pentru notite in forma de scrisoare si o multime de placute. Asamblarea este usoara cu ajutorul brosurii incluse. Suprafetele exterioare ale celor doua suporturi ofera mult spatiu unde copiii sa decoreze, sa adauge modelele lor favorite si sa personalizeze articolele in functie de camera, pasiunea sau dispozitia lor. Pentru orice eventualitate, kitul include si modele menite sa ofere inspiratie. Creativitate prin bricolaj Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului si experimentelor LEGO si le da ocazia sa creeze diverse modele. Totul e posibil cand e vorba de acest suport pentru creioane adorabil si de suportul pentru fotografii/mesaje, deoarece imaginatia copiilor detine magia si controlul. Copiii doar deschid cutia si dau drumul distractiei fanteziste, creand obiecte de decor personalizate pentru pupitru.

Numarul pieselor din cutie: 518
Varsta recomandata: 6 ani +

LEGO® DOTS inseamna permisiunea de a experimenta, de a crea ceva minunat si de a iti exprima personalitatea in fata lumii. Nu exista un mod corect sau incorect de a face lucrurile aici. Scopul este de a construi ce iti place si de a iti placea ceea ce construiesti. LEGO® DOTS este o gama noua de produse care se incadreaza in domeniul de arte si meserii, folosind un model de joaca bazat pe placi mici colorate care practic iti ofera o panza goala pe care sa pictezi cu piese LEGO®.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.