<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Casuta fantastica din copac (71461)

559,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071461_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419411
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Casute, Fantezie
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 35 x 9 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.55 kg

Copiii exploreaza Casuta fantastica din copac si se bucura de 2 moduri de a construi fiecare sectiune cu acest set de constructie LEGO® DREAMZzz™ pentru copii de 9+ ani.

Evadeaza in sediul central al eroilor tai favoriti atunci cand construiesti modelul LEGO® DREAMZzz™ Casuta fantastica din copac. Descopera-i cele 3 sectiuni interesante, care pot fi construite in modul petrecere sau in modul aparare. Exploreaza bucataria dnei Castillo, sufrageria, dormitorul lui Izzie si al lui Mateo si turnul de supraveghere inainte sa aperi casa din copac de gasca de cosmar, care e decisa sa prinda o creatura din vis.

Da-le sansa copiilor de 9+ ani sa evadeze in sediul central al eroilor din serialul TV LEGO® DREAMZzz™ cu setul de constructie Casuta fantastica din copac (71461). Bazat pe casa magica din copac unde eroii din DREAMZzz se reunesc, setul de constructie include 3 sectiuni: bucataria dnei Castillo, dormitorul lui Izzie si al lui Mateo si o sufragerie, plus un turn de supraveghere si un leagan impresionant. 1 casa in copac, 2 moduri de a construi Casa din copac poate fi construita in modul petrecere sau in modul aparare, oferind copiilor multe ore de distractie si posibilitatea sa-si aleaga propriile aventuri. Acestia pot construi casa din copac cu locuri cool de petrecut timpul sau cu statii de aparare pentru a-i proteja pe eroi si pe o creatura din vis de creaturile de cosmar. Detalii uimitoare Detaliile grozave includ aparatul de prajit paine al dnei Castillo, care se transforma intr-un lansator de chifle, si sticlele cu vopsea de vis, imprastiate in jurul casei din copac. Toate aceste detalii sunt aduse la viata cu ajutorul minifigurinelor care infatiseaza personaje importante, intre care dna Castillo, Izzie, Mateo si Vanatorul Noptii.

Numarul pieselor din cutie: 1257
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 9 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.