<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Grajdul creaturilor din vis (71459)

449,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai
Cod: N00071459_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419398
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Animale, Casute, Fantezie
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 6 x 28 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.94 kg

Copiii pot cunoaste creaturi mitologice si se pot bucura de 2 constructii diferite cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Grajdul creaturilor din vis pentru copii de 8+ ani.

Cunoaste creaturi mitologice si creste flori magice cu setul Grajdul creaturilor din vis! In acest loc incantator, poti avea grija de cerbul cu flori, de cactusul-pisica si de bobocii de vis. Ajuta-l pe Cooper sa hraneasca cactusul taind grau si transformandu-l in boabe si pe Izzie, faurind in vis un cerb zburator in 2 moduri diferite.

Copiii de 8+ ani vor descoperi fabulosul Grajd al creaturilor din vis (71459) cu acest set cu jucarie de constructie LEGO® DREAMZzz™, bazat pe serialul TV. Plin cu detalii inspirate de natura si cu prieteni noi, setul permite copiilor sa cunoasca creaturi mitologice si sa ingrijeasca flori magice. Contine o multime de detalii minunate care vor face imaginatia celor mici sa infloreasca. Copiii vor fi incantati sa descopere moara de vant functionala, sa exploreze hambarul (care include ferestre si porti care se deschid) si sa se familiarizeze cu noi prieteni mitici, precum cele 2 creaturi din vis. 1 set, 2 moduri de a construi Setul contine 2 optiuni de constructie. Copiii pot alege sa decoreze cerbul ca pe un cal inaripat sau ca pe un splendid paznic al padurii. Creativitatea copiilor este incurajata, iar timpul in care se bucura de joaca se dubleaza. Detalii fantastice Cerbul are capul si picioarele articulate, fiind usor de pozitionat si folosit in timpul jocului, iar coarnele sale pot fi inlocuite cu flori din grajd. Minifigurinele detaliate ii infatiseaza pe Izzie, Zoey, Cooper si dna Castillo.

Numarul pieselor din cutie: 681
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 8 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.