<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Grimkeeper, monstrul-cusca (71455)

194,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 3 mai - mie, 8 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071455_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419251
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Animale, Fantezie, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 19 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.35 kg

In acest set de constructie LEGO® DREAMZzz™, copiii ii pot ajuta pe Mateo si Z-Blob sa-l salveze pe Cooper din ghearele paznicului Grimkeeper, care il duce pe acesta inapoi la Regele cosmarurilor.

Paznicul Grimkeeper l-a inhatat pe Cooper in timpul somnului si il duce inapoi la Regele cosmarurilor. Acum depinde de tine sa-i ajuti pe Mateo si Z-Blob sa-si salveze prietenul. Alege sa-l vis-fauresti pe Z-Blob intr-un miniavion pentru a da piept cu Grimkeeper sau intr-o motocicleta planor pentru a-l urmari si prinde pe Grimkeeper ca sa-l eliberezi pe Cooper cand gasesti momentul potrivit.

Copiii de 7+ ani infrunta o figurina de cosmar infioratoare in setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Grimkeeper, monstrul-cusca (71455). Bazat pe actiunea din serialul TV DREAMZzz, setul le da ocazia copiilor sa-l construiasca pe maleficul Grimkeeper si apoi sa-i ajute pe Mateo si Z-Blob sa-l salveze pe prietenul lor Cooper din ghearele monstrului inainte ca acesta sa-l duca inapoi la Regele cosmarurilor. 1 set, 2 aventuri Pentru a-l salva pe Cooper din ghearele lui Grimkeeper, copiii pot alege din 2 optiuni de constructie. Il pot construi pe Z-Blob sub forma unui miniavion pentru a-l confrunta pe ticalos sau a unei motociclete planor pentru a-l urmari si prinde pe Grimkeeper ca sa-l elibereze pe Cooper la momentul oportun. Copiii au astfel ocazia sa-si aleaga calea si sa-si dubleze distractia. Distractia prinde viata Minifigurinele Mateo si Jayden dau viata actiunii. Accesoriile lor includ o curea, un creion-sulita si o clepsidra, care sunt importante pentru personajele lor din serialul TV.

Numarul pieselor din cutie: 274
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 7 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.