<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Izzie si iepurasul Bunchu (71453)

104,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071453_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419237
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Animale, Fantezie
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 5 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.27 kg

 Ajut-o pe Izzie sa-si salveze iepurasul de plus Bunchu din ghearele unei malefice Stafii cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Izzie si Iepurasul Bunchu pentru copii de 7+ ani.

O Stafie de cosmar a furat iepurasul din plus Bunchu al lui Izzie si a fugit. Ajut-o pe Izzie sa vis-faureasca o versiune mare. in carne si oase, lui Bunchu pentru a-si recupera jucaria. Alege sa-l echipezi pe Bunchu cu patine cu rotile si manusi sau cu aripi si ac de albina ca sa gaseasca si sa prinda creatura malefica pentru a recapata jucaria de plus preferata a lui Izzie.

Lanseaza-i pe copiii de 7+ ani in mijlocul actiunii din lumea viselor cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Izzie si Iepurasul Bunchu (71453). Bazat pe o poveste fascinanta din serialul TV, setul le ofera sansa copiilor sa ajute personajul principal Izzie sa creeze o versiune mare a jucariei ei favorite, care s-o ajute sa-si recupereze animalul din plus, care a fost rapit de o Stafie de cosmar. 1 set, 2 moduri de a construi Versiunea mare si in carne si oase a lui Bunchu are gatul, bratele si picioarele articulate. La construirea lui, copiii isi pot folosi imaginatia si urma instructiunile de constructie bazate pe poveste pentru a alege intre a-l echipa cu role si manusi sau cu aripi si ac de albina. Minifigurina fantastica O minifigurina detaliata infatisandu-l pe Izzie dau viata actiunii. Izzie e insotit de accesorii precum o armura, o sabie si o clepsidra. Sunt incluse si figurinele care reprezinta Stafia si pe Bunchu mic, astfel incat copiii pot recrea intreaga poveste.

Numarul pieselor din cutie: 259
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 7 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.