<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Masina-crocodil (71458)

329,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071458_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419381
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Fantezie, Masini, Roboti, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 38 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.76 kg

Ajuta-i pe Cooper si pe Logan sa-l salveze pe Jayden de Vanatorul Noptii cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Masina-crocodil pentru copii de 8+ ani.

Vanatorul Noptii l-a capturat pe Jayden, iar tu trebuie sa-l salvezi! Alatura-te lui Cooper si Logan, care isi folosesc abilitatile de vis-faurire pentru a crea cea mai tare masina cu care sa-si salveze prietenul. Alege sa construiesti o masina-crocodil cu un lansator de discuri ca sa elimini cosmarurile sau o masina de teren si o minibarca super rapide pentru a merge pe urmele cosmarurilor.

Copiii de 8+ ani gonesc prin lumea viselor cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Masina-crocodil (71458). Bazat pe serialul TV, setul permite copiilor sa creeze o masina uimitoare cu care sa-l salveze pe Jayden de infricosatorul Vanator al Noptii. 1 set, 2 optiuni de constructie Setul include 2 optiuni de constructie si o multime de instructiuni bazate pe poveste, incurajand copiii sa aleaga propria aventura si sa se bucure de doua ori mai mult de joaca. Pot decide ca construiasca o masina-crocodil cu care sa se apere de cosmaruri sau o masina de teren si o minibarca super rapide cu care sa le urmareasca. In modul crocodil, vehiculul are brate si picioare articulate si un lansator de discuri ascuns in grilajul frontal, astfel incat copiii sa poata arunca discuri din gura crocodilului. In modul camion, vehiculul are roti mobile si un acoperis detasabil pentru a aseza o minifigurina la interior. Minifigurine fantastice Setul cu jucarie de constructie include minifigurinele detaliate infatisandu-i pe Cooper si Jayden, precum si pe Vanatorul Noptii, care are o motocicleta cool si un asistent malefic.

Numarul pieselor din cutie: 494
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.