<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dreamzzz - Masina off-road a lui Mateo (71471)

54,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071471_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017584195
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Fantezie, Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 15 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.14 kg

Jucaria de aventura LEGO® DREAMZzz™ Masina off-road a lui Mateo este un cadou fantastic pentru copii, continand o figurina Mateo si figurine Z-Blob si stafie.

O stafie a furat clepsidra, iar tu trebuie sa-i ajuti pe Mateo si pe Z-Blob s-o recupereze cu acest vehicul cool! Alege sa construiesti LEGO® DREAMZzz™ Masina off-road a lui Mateo in format buggy sau quadcopter. In format buggy, vehiculul devine o masina off-road robusta, iar in format quadcopter, un elicopter cu motoare supraputernice pe spate. Cursa pentru recuperarea clepsidrei poate incepe!

Copiii de 7+ ani pot explora de aproape universul LEGO® DREAMZzz™ cu jucaria Masina off-road a lui Mateo (71471). Bazat pe captivantul serial TV, setul le da ocazia copiilor sa ajute figurinele erou Mateo si Z-Blob sa recupereze clepsidra magica construind un vehicul sub forma unui buggy de nisip sau a unui quadcopter. Oferind 2 optiuni de constructie interesante, aceasta jucarie de actiune incurajeaza copiii sa-si dea frau liber imaginatiei si sa aleaga propriile aventuri. In format buggy, modelul este o masina off-road robusta, cu roti mobile, iar in format quadcopter, o masinarie zburatoare compacta cu motoare supraputernice pe spate. Setul prinde viata datorita personajelor LEGO DREAMZzz, intre care o minifigurina Mateo detaliata, dotata cu o arma. Setul include si figurinele stafie si Z-Blob, tovarasul lipicios al lui Mateo, astfel incat copiii sa devina creativi si sa-si construiasca propriile aventuri din vis.

Numarul pieselor din cutie: 94
Numarul minifigurinelor din set: 1

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.