<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dreamzzz - Masina spatiala a Dlui Oz (71475)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071475_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017584218
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Fantezie, Masini, Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.49 kg

Copiii il ajuta pe Dl Oz sa-l salveze pe Jayden cu LEGO® DREAMZzz™ Masina spatiala a Dlui Oz, un set de constructie cu un vehicul grozav si un cadou perfect pentru ei.

In setul LEGO® DREAMZzz™ Masina spatiala a Dlui Oz, Jayden adormit a fost capturat de o stafie! Dl Oz a intrat in lumea viselor pentru a-l salva, dar masina sa s-a defectat, iar el are nevoie de ajutor. Alege sa-i transformi masina intr-o naveta spatiala zburatoare sau intr-un rover spatial off-road. Naveta spatiala are tunuri care trag, iar roverul spatial are un brat cool cu cleste. Esti gata de decolare?

Copiii de 8+ ani pornesc intr-o calatorie prin universul LEGO® DREAMZzz™ cu Masina spatiala a Dlui Oz (71475), care poate fi construita in 2 moduri interesante. Bazat pe fascinantul serial TV, setul de constructie permite copiilor sa-i ajute pe Dl Oz si pe Albert sa-l salveze pe Jayden, care a fost capturat de o stafie. Incurajand copiii sa-si aleaga propriile aventuri, jucaria spatiala LEGO poate fi construita in 2 moduri: ca rover spatial sau ca naveta spatiala. In modul rover spatial, modelul are un brat retractabil cu cleste, un satelit mobil si un minirover. In modul naveta spatiala, are doua tunuri mari care trag si o mininaveta. Eroii DREAMZzz Dl Oz Si Jayden dau viata setului si permit copiilor sa recreeze scenele lor favorite din serialul TV. Setul de constructie ii mai include si pe Albert si o figurina stafie, ale carei tentacule sunt articulate si pot prinde minifigurina Jayden.

Numarul pieselor din cutie: 350
Numarul minifigurinelor din set: 2

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.